Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 35,00 lei - 60,00 lei

Marca

Marca

Categorie: Carti

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Filtre active

In acest capitol veti gasi carti interesante cu multe informatii utile despre plante, despre folosirea plantelor, despre leacuri, etc si CD-uri cu muzica terapeutica pentru suflet, minte si corp.

    

Muzica joaca un rol esential in viata noastra, caci inca de cand ne nastem suntem inconjurati de ea. Muzica ne ajuta sa spargem niste bariere care ne pot tine pe loc, de la invatat mult mai usor, la faptul ca reusim sa trecem peste situatii nasoale sau sa traim din plin situatii foarte misto. Cert este ca oricat de mult am incerca sa traim fara sunete imbinate intr-o melodie, fara frecvente sincronizate, fara ritm si fara versuri, credem ca am ajunge sa fim pur si simplu teleghidati de liniste.

Undeva in subconstientul nostru se produce un fenomen destul de ciudat si fantastic in acelasi timp. Anumite parti ale creierului se activeaza atunci cand anumite frecvente sunt transmise in zonele respective, iar reactia acestora se realizeaza prin largirea razei de receptivitate. Devenim mai deschisi, procesam informatia mai rapid. Visam cu ochii deschisi, cum s-ar spune.

Corpul nostru se lasa purtat de sunete si ne miscam fara rationament, chiar daca primul instinct este sa credem ca stim exact ce miscare urmeaza sa facem. Insa, exista o parte destul de importanta in tot acest schimb de energie cu muzica, si anume conectorii - artistii, care prin voce sau productie reusesc sa ne ofere muzica.

„Muzica este o lege morala, ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor, ea este esența ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept și frumos.” Platon

    

Cartile introduc cititorul in lumea fascinanta a plantelor medicinale si aromatice, prezentand importanta plantelor, furnizand informatii utile in cee ace priveste cultura lor, de la semanare, transplantarea butasilor, combaterea daunatorilor si pana la utilizarea lor in bucatarie pentru aromatizarea mancarurilor, insistandu-se totodata si pe proprietatile lor curative.

Datorita cartilor pe care le avem, cei interesati pot afla modul de preparare a unor tincturi, alifii, ceaiuri, precum sunt informatii utile si despre beneficiile unei bai parfumate cu plante tamaduitoare.

Gasiti si informatii despre anumite boli, leacuri si nu in ultimul rand raspunsuri la intrebari cum ar fi: Oare de ce ne imbolnavim? Care sa fie cauzele? Raspunsul este simplu. Prin agitatia si stresul caracteristic felului nostru de trai, prin obiceiurile noastre de viata, noi ne influentam in mod negativ sanatatea.

Cu putine exceptii, toti ne nastem sanatosi si, in plus, in primul nostru an de viata, in organism isi desavarseste dezvoltarea un sistem complicat de aparare impotriva bolilor, a infectiilor si a tulburarilor de orice fel, anume sistemul imunitar. Si totusi, mai devreme - tarziu, fiecare dintre noi ajunge sa se imbolnaveasca. Care sa fie cauza, sau cauzele. Inseamna ca acest sistem de autoaparare al organismului viu - sistemul imunitar - nu este absolut perfect, nu are puteri nelimitate, nu poate functiona vesnic, si el se poate defecta., ba chiar cateodata din  pacate, poate chiar sa clacheze.

Logic ne punem intrebarea ce anume il poate face sa cedeze, anume il scoate din echilibrul lui firesc, dand astfel voie sa apara disfunctii ale organismului?
Evident ca nu exista decat un raspuns posibil la aceasta intrebare si anume, prin felul nostru de viata influentam, de cele mai multe ori inconstient, profund negativ sanatatea noastra.