Categorie: Saruri de Baie

Sunt 26 produse.

Se afiseaza 1-26 din 26 produs(e)

Filtre active

In acest subcapitol avem saruri de baie (pentru raceala, anticelulitic, pentru afectiuni renale, hepatice, ginecologice, prostate, etc), sare amara si sare de bazna.  

   

Sarea amara de fapt nu este o sare, ci un compus mineral pur de magneziu si sulfat. Se mai numeste si sare epsom, si este cunoscuta ca fiind un remediu natural impotriva multor afectiuni, dar printre utilizarile ei se numara si cele de frumusete, gospodarie sau gradinarit.

Magneziul are un rol important in organismul nostru, fiind responsabil de buna functionare a sistemului nervos si a muschilor, iar sulfatul ajuta la absorbtia nutrientilor, la eliminarea toxinelor si ameliorarea durerilor de cap. 

Sarea amara este un produs pe care ar trebui sa il includem in dieta noastra zilnica, dar si pe care sa il folosim pentru uz extern, tocmai datorita proprietatilor benefice pe care le ofera pentru sanatatea corpului si a mintii.

    

Sarea de Bazna este o sare pura, 100% naturala, fara adaosuri chimice, extrasa de la mare adancime, din Podișul Tarnavelor, cuprinzand minerale de-a dreptul miraculoase pentru sanatate: cloruri de natriu, potasiu, magneziu, calciu, iodura si bromura de natriu, iod şi brom. Calitatile sale curative sunt recunoscute de mai bine de 200 de ani in toata Europa.

- Adaugand sare de Bazna in cada, durerile cauzate de traumatisme, reumatism, poliartirta, artroza, mialgii, discopatii vor fi mult atenuate.

- Reda mobilitatea, imbunatateste circulatia limfatica, reduce inflamatiile articulare, ajutand la refacerea  lichidul sinovial.

- Bogata in brom, care este un sedativ natural pentru sistemul nervos, sarea de Bazna este indicata pentru tratarea insomniilor. Tot pe sistemul nervos, baia mai este utila in nevrite, polinevrite, radiculite sau poliradiculite.

- Si afectiunile ginecologice pot fi atenuate/ vindecate cu ajutorul sarii de Bazna: hipoplaziile uterine, nevralgii pelviene, tulburari menstruale, sterilitate primara si secundara.