Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 10,00 lei - 86,00 lei

Bio

Bio

Vegan

Vegan

Marca

Marca

Categorie: Detergenti Rufe

Sunt 17 produse.

Se afiseaza 1-17 din 17 produs(e)

Filtre active

Cu totii ne dorim rufe curate si haine cu un miros proaspat. Folosim diferiti detergenti de curatare cu parfum pentru tesaturi, cu toate astea putem intalni si persoane care sunt sensibile la substantele chimice pe care le contin. De aceea au fost creati detergentii organici, pentru a ne proteja hainele si pielea.

    

Detergentul natural pentru rufe nu contine substante chimice dure si curata hainele cu ingrediente naturale. Detergentii organici pentru rufe nu sunt numai blanzi pe hainele tale, dar sunt blanzi si pe pielea ta.  Folosind detergent organic pentru rufe, nu va trebui sa va faceti griji cu privire la producerea iritatiei pe piele, sau sa dauneze mediului.

Detergentii bio (biologici, organici sau ecologici) contin enzime de curatare si ingrediente active naturale, extrase din plante. Aceste produse sunt „prietenoase” cu mediul inconjurator si nu contin nicio substanta toxica sau sintetica.

Puterea de curatare a detergentilor bio este similara detergentilor non-bio. Temperatura de folosire a detergentilor bio este de maxim 50 grade pentru a nu se denatura enzimele si a-si pastra puterea de curatare. Ingredientele se dizolva usor in apa si nu raman urme de reziduuri, astfel ca detergentii bio sunt si biodegradabili.

   

Fiecare alegere pe care o facem, chiar daca pare mica, este o bucatica din marele puzzle al protejarii naturii unde fiecare efort conteaza. In ultimii ani ne-am schimbat din ce in ce mai mult perceptia asupra naturii si recunoastem importanta si beneficiile unei vieti responsabile fata de mediul inconjurator. Noi ne gandim la ceea ce lasam mostenire copiilor nostri si va invitam si pe voi sa fiti din ce in ce mai activi si constienti de acest lucru.