Categorie: Electrocasnice si Aparate de Bucatarie

Sunt 36 produse.

Se afiseaza 1-36 din 36 produs(e)

Filtre active

   

Importanta electrocasnicelor in bucatariile noastre

Electrocasnicele si accesoriile pentru bucatarie au devenit o parte extrem de importanta a oricarei bucatarii moderne. Nu demult o bucatarie complet utilata avea in dotare un aragaz, un frigider si o chiuveta care asigura necesarul de apa calda si rece. Dezvoltarea tehnologiei a schimbat fata tuturor lucrurilor pe care le foloseam iar acum toate acestea au ajuns sa fie o parte esentiala si foarte importanta din viata noastra.

Foarte multe din aceste electrocasnice sunt folosite in bucatarie deoarece ne ajuta sa gatim mai repede felurile de mancare care ne plac si ne ajuta sa alcatuim chiar si mese mult mai sanatoase dar foarte delicioase. Aceste aparate sunt folosite in mod egal atat in bucatariile noastre cat si in bucatariile profesioniste ale restaurantelor.

   

In acest capitol avem electrocasnice si aparate de bucatarie care ne ajuta sa preparam repede si simplu mancarurile si bauturile noastre preferate si sanatoase.

Gasiti recipiente care ne ajuta sa ambalam si sa mentinem prospetimea mancarurilor preferate in vid, aparate care ne ajuta sa preparam bauturile noastre preferate si vegetale, germinatoare cu ajutorul careia putem sa ne bucuram de germeni si vlastari proaspeti si sanatosi, mori de bucatarie ca sa avem mereu faina proaspat facuta , si nu in ultimul rand storcatoare electrice si manuale.

   

Ambalarea produselor in vid reprezinta o metoda eficienta de a proteja alimentele de actiunea bacteriilor, prelungind termenul de valabilitate al acostora. Folosit pe scara industriala, dar si in bucatariile consumatorilor casnici, procesul de ambalare in vid ofera siguranta alimentara si garantia ca ingredientele isi vor pastra calitatile nutritive un timp mai indelungat. 

Crearea vidului este o tehnica moderna, motiv pentru care aparatele de vidat sunt la randul lor dispositive aparute de curand. Daca pentru uz industrial vorbim despre echipamente destul de scumpe, cele folosite in gospodarii sunt foarte accesibile, motiv pentru care au devenit populare in ultimii ani si in bucatariile noastre.

     

Morile de cereale de bucatarie pe care avem in magazinele noastre sunt executate de mesteri artizani, ce au continuat traditia morilor de cereale vreme de peste 70 de ani. Aceste mori sunt special concepute astfel incat nu necesita curatirea camerei de macinare sau ascutirea pietrelor de moara. Garantia morilor este de 5 ani, dar durata de viata este de 20-30 de ani.

Morile de cereale de bucatarie corespund in totalitate standardelor de protectie electrica curente, asigurand in acest fel un nivel inalt de siguranta in exploatare.

      

Sucul proaspat stors este o bogata sursa de substante nutritive. Atunci cand legumele si fructele sunt bine stoarse, lichidele se separa de fibre si amestecul produs ia forma unui concentrat aromat si colorat, dar mai ales abundent in minerale.

Vitaminele si nutrientii din concentratele de sucuri extrase de un storcator de fructe si legume contribuie in mod decisiv la pastrarea in parametri optimi a sistemului imunitar, departe de raceli si alte probleme de sanatate.

     

Germenii sunt considerati ingredientul de neinlocuit pentru cei care isi doresc o viata lunga si mai ales sanatoasa.

Germenii sunt definiti ca niste produse naturiste obtinute prin germinarea unor seminte comestibile (deci nu sunt

semintele efectiv!), netratate chimic, in conditii stricte de igiena, comercializate in stadiul de seminte incoltite avand

radacini si lastari abia mijiti, fara frunze verzi (in ambalaje speciale) sau ca lastari inverziti (in vasul in care au fost

insamantati).