Categorie: Flacoane

Sunt 23 produse.

Se afiseaza 1-23 din 23 produs(e)

Filtre active

Aici gasiti flacoane din plastic, PP, PR sau din PS, ideale pentru crème, geluri de dus, lotiuni, parfumuri, uleiuri, etc. Sunt si recipiente din sticla, unele sub forma de borcanele pentru crème si lotiuni, altele sub forma de sticlute cu atomizor (mai mult pentru ape florale, uleiuri, lotiuni), sticlute cu bila, etc.

   

Polietilen tereftalatul (PET) este cel mai frecvent utilizat polimer termoplastic din lume si este mai bine cunoscut in industria textila prin denumirea comerciala "poliester". Acesta este un material natural incolor, transparent si semi-cristalin utilizat pe scara larga ca fibra pentru imbracaminte, deoarece este o bariera eficienta la umezeala.

PP sau polipropilena este un material plastic obtinut prin polimerizare, folosit mai ales la instalatiile de incalzire.

PE sau polietilena este un polimer termoplastic semicristalin format din lanturi lungi de hidrocarburi.

PS sau polistirenul este un material polimeric slab transparent, amorf sau partial cristalin, prelucrabil termic (termoplastic).

 

Sticlele se obtin, in general, prin topirea in cuptoare speciale a unui amestec format din nisip de cuartpiatra de varcarbonat de sodiu (sau de potasiu) si materiale auxiliare. Proprietatile fizice ale sticlelor sunt determinate de compozitia lor.

Sticlele sunt materiale amorfe (necristalizate), cu rezistenta mecanica si duritate mare, cu coeficient de dilatare mic. La temperaturi mai inalte se comporta ca lichidele subracite cu vascozitate mare. Nu au punct de topire definit. Prin incalzire se inmoaie treptat, pana la lichefiere, ceea ce permite prelucrarea sticlei prin suflare, presare, turnare, laminare.

 

Gasiti si capsule vegetale care sunt potrivite pentru ingerarea pulberilor sau a lichidelor cu gust neplacut, a celor care pot irita mucoasa bucala sau care necesita o dozare precisa (de exemplu uleirui volatile).