Tratamente & Remedii Naturiste Diareea

34 produse
pe pagina
0 Comentarii 
11,00 lei
Stoc epuizat
LEVOCARBON 30cp MEDICALevocarbon are o compozitie unica si echilibrata in princii active naturale cu o tripla actiune care in final conduce la reglarea tranzitului digestiv
0 Comentarii 
23,00 lei
Napraznic comprimate Dacia Plant 100 naturale
0 Comentarii 
25,00 lei
Tablete Antidiareice V Plantaorel supliment nutritiv recomandate in enterocolita
0 Comentarii 
Afindiar Plus - pudra din fructe de afine si carbonat de calciu sub forma de comprimate masticabile.
0 Comentarii 
31,00 lei
Capsulele vegetale 'Probiovital D128' Fares sustin echilibrarea microflorei naturale a intestinului, normalizeaza tranzitul intestinal si contribuie la mentinerea florei intestinale normale in cazul administrarii antibioticelor.
0 Comentarii 
Ceai de branca-ursului (Heracleum sphondylium L), supliment alimentar produs de Trident Coprimex. Actiuni: antireumatic, antispasmodic, carminativ, febrifug, odontalgic, stimulent. Recomandari: laringitelor, bronşitelor, impotenta, boli venerice, hipertensiune arteriala, dispepsie si diaree.
0 Comentarii 
Actiuni: antiseptic, carminativ, galactogog, antiemetic, diuretic, antiinflamator, antifungic si febrifug. Recomandari: afecţiuni digestive, colici intestinale, meteorism abdominal, diaree, colita, infectii ale cailor respiratorii, anorexie, gripa.
0 Comentarii 
65,50 lei
Comprimate cu niacina (vitamina B3) remediu natural ce participa activ la metabolismul proteinelor, al lipidelor si al glucidelor. Factor important in hranire, niacina influenteaza starea de spirit si dispozitia, actiunea ei sustinand hormonii psihici.
0 Comentarii 
19,50 lei
Carbune medicinal Medocarb Elidor supliment alimentar recomandat in cazuri de meteorism abdominal discomfort abdominal sindrom diareic
0 Comentarii 
Ceai de iarba (parti aeriene) de napraznic (Geranium robertianum), supliment alimentar produs de Trident Coprimex. Contine principii amare (geranilina), ulei esential si vitamina C, avand efect hemostatic, antidiareic, antispastic, diuretic, antidiabetic, antiinflamator, vulnerar si anticanceros.
0 Comentarii 
Ceai de frunze de afin (Myrtilli folium), supliment alimentar produs de Trident Coprimex. Actiuni: sustine sanatatea ochilor si acuitatea vizuala, ajuta la echilibrarea nivelului de glucoza.
0 Comentarii 
14,00 lei
Capsulele Enterostop contribuie la eliminarea disconfortului unui tranzit intestinal accelerat reducand numarul scaunelor si imbunatatindu-le consistenta, absorbe gazele si toxinele din organism.
0 Comentarii 
48,50 lei
Remediu natural cu extract de afine negre, bogat in antocianide, pectine, flavonoide, taninuri precum, acizi vegetali.
0 Comentarii 
36,50 lei
Ulei Esential de Oregano Vitacare supliment alimentar cu efect mucolitic si antiseptic urinar
0 Comentarii 
80,00 lei
Bio Kult Candea este un supliment alimentar cu o compozitie de bacterii vii extract de usturoi si extract din seminte de grapefruit recomandat in special femeilor datorita efectului de prevenire al candizozei asociate cu tratamentele antibiotice
0 Comentarii 
11,50 lei
Stoc epuizat
Are efect antiinflamator antidiareic si vasoprotector retinian creste rezistenta vaselor capilare este diuretica antiseptica la nivel intestinal si urinar antihelmintica si antioxidanta
0 Comentarii 
13,00 lei
Stoc epuizat
Ceaiul din frunze de merisor (Vaccinium vitis-idaea) este un remediu naturist pentru tractul urinar.
0 Comentarii 
49,50 lei
Carbune medicinal produs natural obtinut prin incalzirea lemnului la temperaturi mari in mediu anaerob proces in urma caruia se dezvolta o retea de micropori ce au proprietatea de a adsorbi diferite gaze microorganisme si substante toxice din tubul digestiv
0 Comentarii 
Ceai de splinuta (Solidago virgaureae), planta cu efect astringent, expectorant, diuretic, colagog, antidiareic, antiinfectios, calmant, cicatrizant, antihemoragic.
0 Comentarii 
Este indicat in diaree, enterita, gastrita, ulcer gastric si duodenal, se foloseste pentru a trata hemoroizi, faringite, stomatite, gingivite, plagi, degeraturi si arsuri, dar se poate intrebuinta si pentru combaterea transpiratiei excesive de la nivelul picioarelor.
0 Comentarii 
Ceaiul din radacina de obligeana (Acorus calamus L., familia Araceae) este supliment alimentar produs de Trident Coprimex ce contrubuie la functionarea normala a sistemului digestiv, relxeaza si mentine o stare de bine mental si psihic.
0 Comentarii 
29,50 lei
Carbune medicinal cu o capacitate marita de absorbtie a diferitelor gaze microorganisme si substante toxice din tubul digestiv
0 Comentarii 
Ceai natural din parti aeriane de urzica moarta, decongestionant, emolient, expectorant, vasoconstrictor, depurativ, antiinflamator, diuretic, antidiareic, astringent, vulnerar.
Se afiseaza 1-24 din 34 articole

Tratament Natural Pentru Diareea