Gemoterapeutice Bio & Naturale

113 produse
pe pagina
0 Comentarii 
28,00 lei
Imunogrip pentru cresterea rezistentei organismului in perioade cu risc crescut de imbolnavire sau in stari de convalescenta dupa boala.
0 Comentarii 
28,00 lei
IMUNOREZISTAN JUNIOR 100ml PLANTEXTRACTProdus fitoterapeutic ce revigoreaza organismul slabit si creste rezistenta organismului la boala
0 Comentarii 
27,50 lei
Combinatie de extracte gemoterapice din seminte de mesteacan muguri de stejar si mladite de rozmarin cu extract din radacina de ginseng siberian recomandata in cazuri de astenie psiho fizica si pentru memorie
0 Comentarii 
16,00 lei
Picaturi pentru mentinerea igienei si sanatatii urechii Mulein oil PlantExtrakt Solutie pentru uz extern in flacon de 10ml cu picurator
0 Comentarii 
27,50 lei
Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de catina porumbar mladite de maces si extract fitoterapic suc din parti aeriene de Echinacea purpurea ce creste puterea de aparare a organismului
1 Comentarii 
Fiole buvabile Somn Dietaroma - solutie orala cu administrare orala ce contine extracte vegetale concentrate din valeriana Passiflora mac si Escholtzia
0 Comentarii 
"Vinalege" este un supliment alimentar natural ce sustine eliminarea simptomelor circulatiei sanguine proaste cu efecte vizibile dupa 4 zile de tratament. Este obtinut printr-o metoda unica de extragere a substantelor bioactive Blue Extraction®.
0 Comentarii 
22,50 lei
Extractul din muguri de alun (Corylus avellana) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar ce actioneaza asupra plamanilor.
0 Comentarii 
25,50 lei
Extractul din amenti de mesteacan pufos (Betula pubescens) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar cu sustine sistemul endocrin si aparatul genital.
0 Comentarii 
25,50 lei
Macerat glicerinic din amenti de salcie Salix alba amenti MGD1 Laboratoarele PlantExtrakt
0 Comentarii 
22,50 lei
Extractul din muguri de platan (Platanus orientalis) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar ce dreneaza pielea ameliorand inflamatiile tegumentului.
0 Comentarii 
22,50 lei
Extractul din muguri de mar paduret (Malus sylvestris) MG=D1 este un supliment alimentar ce sustine sistemul nervos central, sistemul circulator si pe cel hormonal.
0 Comentarii 
38,50 lei
Sustine buna functionare a ficatului si a bilei ajuta la scaderea nivelului colesterolului si al trigliceridelor intareste organismul stimuleaza memoria si capacitatea de concentrare
0 Comentarii 
25,00 lei
Extractul din scoarta de lamai (Citrus limon) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar obtinut din coaja proaspata recoltata de pe ramurile tinere de lamai si actioneaza asupra sistemului circulator. 
0 Comentarii 
27,00 lei
Vitanemin Junior, un complex de extracte fitoterapice si gemoterapice (fito-gemoterapice) cu efect vitaminizant si antianemic ce aduce totodata un aport de minerale esentiale in organism.  
0 Comentarii 
25,00 lei
Extractul din seminte de vita de vie (Vitis viniferae semen) MG=D1 este un macerat glicerinic din struguri rosii, un supliment alimentar ce sustine sistemul / aparatul cardiovascular.
0 Comentarii 
28,00 lei
Vitatussin Junior este un complex de extracte fitoterapice si gemoterapice (fito-gemoterapice) recomandat pentru cazuri de tuse seaca, tuse productiva sau raguseli si pentru convalescenta dupa tuse persistenta. Vitatussin sustine in acelasi timp activitatea pulmonara, este vitaminizant si remineralizant.  
0 Comentarii 
22,50 lei
Extractul din mladite si radicele de ovaz (Avena sativa) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar ce sustine sistemele nervos central, osos, encdocrin, digestiv si urogenital.
0 Comentarii 
22,50 lei
Extractul din conuri de hamei (Humulus lupulus) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar ce sustine sistemul nervos central si digestiv, aparatul genital feminin si metabolismul lipidic.
0 Comentarii 
28,00 lei
Sinutrol Junior este un complex de extracte fitoterapice si gemoterapice (fito-gemoterapice) recomandat pentru raceli la nivelul cailor respiratorii superioare.
0 Comentarii 
145,00 lei
Remediu natural sub forma de extracte buvabile din ingrediente naturale ce sustin buna functionare a articulatiilor, a ligamentelor si a sistemului osos, ajuta la mentinerea sanatatii si confortului articular.
0 Comentarii 
20,50 lei
Corphyt este un complex de extracte fitoterapice si gemoterapice (fito-gemoterapice) pentru buna functionare a inimii.  
0 Comentarii 
11,50 lei
Spray atomizor cu miere si propolis recomandat in caz de infectii inflamatii micoze sau ulceratii care pot apare la nivelul cavitatii bucale si util pentru mentinerea igienei cavitatii bucale
0 Comentarii 
102,50 lei
Fiole cu solutie orala (cu administrare orala) ce contine extracte vegetale concentrate din echinacea, cimbru, shiitake si soc negru si suc de soc.
Se afiseaza 1-24 din 113 articole

Gemoterapeutice Eco & Organice