Categorie: Paste Fainoase

Sunt 70 produse.

Se afiseaza 1-70 din 70 produs(e)

Filtre active

   

Ce sunt pastele fainoase?

Legenda spune ca pastele fainoase au fost aduse in Italia de catre Marco Polo dupa expeditia sa in Orientul Indepartat, la sfarsitul secolului XIII. Exista si o serie de alte dovezi care evidentiaza faptul ca chinezii faceau paste inca din anul 3000 i.H.

De atunci si pana in zilele noastre, pastele au fost diversificate si au devenit produse de baza pentru multe bucatarii din intreaga lume. Cu totii iubim pastele si tocmai datorita acestui motiv au devenit unele dintre cele mai populare preparate din lume.
Multiplele posibilitati de gatire, pretul accesibil, savoarea si divesitatea pastelor sunt unele dintre cele mai importante motive pentru care acestea sunt atat de apreciate si indragite.

Pastele sunt capabile sa satisfaca poftele tuturor, chiar si a celor cu pretentii legate de mancare. Fiind foarte bogate in carbohidrati, ele ne asigura portia necesara de energie de fiecare data cand le consumam.

Varietatea tipurilor de paste ne atrag de fiecare data sa ne rasfatam papilele gustative si sa experimentam mereu noile sortimente. Producatorii de paste vin frecvent cu inovatii in acest sens, fiind foarte cautat in prezent sortimentul de paste bio. 

 

In acest subcapitol gasiti paste din faina alba alac, paste integrale 9 diverse sortimente), paste pentru diabetic, paste fara gluten (din orez, naut, hrisca, fasole, mazare, etc).

 

De ce fara gluten?

Majoritatea studiilor, in privinta dietelor fara gluten, au fost facute la perosanele cu boala celiaca, dar exista o alta afectiune, numita sensibilitate la gluten, care cauzeaza si ea probleme.

Daca esti intolerant la gluten, este absolut necesar sa il elimini complet din dieta. In caz contrar, vei experimenta disconfort sever si reactii adverse foarte neplacute.