Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 2,00 lei - 610,00 lei

Bio

Bio

Vegan

Vegan

Gluten

Gluten

Zahar

Zahar

Raw

Raw

Alergeni

Alergeni

Marca

Marca

Categorie: Tonice si Energizante

Sunt 349 produse.

Se afiseaza 1-72 din 349 produs(e)

Filtre active

   

In acest subcapitol gasiti tonice si energizante sub forma de capsule, tincturi, sirpuri, fiole/fiole buvabile, ceaiuri, pulberi, seminte, uleiuri, etc.

Suplimentele alimentare / superalimentele din acest subcapitol contin combinatii de vitamine si minerale necesare funcționarii normale a organismului, imbunatatind functiile generale si totodata intaresc rezistenta naturala a organismului.

   

Suplimentele alimentare tonice si energizante sunt recomandate ca adjuvant in:
• Ameliorarea st
arilor de oboseala, slabiciune, epuizare fizicasi nervoasa
• Cre
sterea randamentului intelectual (elevi, studenti) si a performantelor fizice (sportivi)
• Reducerea stresului fizic
si mental
• Combaterea imb
atranirii premature
• Depresie, anxietate, nelini
ste, insomnie, instabilitate emotionala, deficit de atentie.

     

Ce este ginsengul?

Cunoscut si apreciat in intreaga lume pentru efectele sale benefice, ginsengul este o planta cu multe intrebuintari. Fie ca este consumat ca atare, sub forma de pulbere, capsule sau ceai, ginsengul isi dezvaluie rapid proprietatile unice.

Asa cum o arata si numele soiului din care face parte, Panax, ginsengul a fost apreciat dintotdeauna ca un panaceu universal, cu efecte benefice pentru o gama larga de afectiuni. Chiar daca este o sursa importanta de vitamine si de minerale, ginsengul nu are un aport caloric ridicat. Radacina acestei plante este o bogata sursa de compusi fenolici, cu rol de antioxidanti, precum maltolul, acidul salicilic sau acidul izoftalic.

Principalele ingrediente active ale radacinii de ginseng sunt protopanaxadiolul si protopanaxatriolul, cunoscute si sub numele de ginsenozide. Acestea au un rol imunomodulator si contribuie la scaderea nivelului de glucoza din sange. Panaxim, schingenin si panaquilon reprezinta alte principii active ale ginsengului, care contribuie la functionarea optima a sistemului cardiovascular si a sistemului nervos, contribuind totodata la sustinerea fluxului hormonal.