Recipient cu capac Bio & Naturale

10 produse
Cutiuta transparenta din SAN stiren acrilonitril cu volum de 10 ml si finisaj de calitate Se inchide bine fiind ideala pentru pudre sau farduri balsamuri sau diverse compozitii onctuoase
Recipient pentru deodorantele cu bila ideal pentru compozitii tip crema sau gel
Recipient din polipropilena pentru compozitii deodorante sisau parfumuri solide Mayam
Este o cutie potrivita pentru depozitarea diverselor preparate cosmetice de ingrijire personala sau pentru igiena (creme de corp, scrub, sare de baie, unt de corp), ingrediente cosmetice (argile, henna, pudre etc).
Borcan din sticla cu capac montat prin insurubare cu un volum nominal de 50 ml si volum optim de umplere de 45 ml. Este realizat la standare calitative inalte si se pot pune in el diverse creme, balsamuri, unguente de diverse tipuri, compozitii cosmetice consistente.
Recipientul Carven (cod X-4175) are capac si protectie suplimentara (opercul) fiind ideal pentru compozitii mai consistente (creme, masti, balsam etc.). Este din polipropilena (PP) realizat la standarde de inalta calitate si are diametrul de 75 mm / inaltimea de 39 mm.
2,00 lei
Stoc epuizat
Recipient din plastic de 5 ml practic usor de igienizat transparent si estetic
Un flacon din polietilena tereftalat (PET / Polyethylenterephthala) de 250ml (cod produs X-4181) incolor, cu pompita.
4,50 lei
Stoc epuizat
Borcanas din sticla cu capac de polipropilena (PP, alb lucios) cu montare prin insurubare. Are 2.5 cm inaltime si 20 grame in greutate, este realizat la standare calitative inalte.
3,00 lei
Stoc epuizat
Un recipient transparent (PET) cu capac de aluminiu, volum nominal de 100ml (inaltime 40mm, diametru 72 mm, volum total 135ml) potrivit pentru o mare varietate de produse cosmetice. Se poate folosi pentru creme, unturi de corp, scruburi, produse de igiena, lapte de corp, sampoane, geluri de dus etc.
Se afiseaza 1-10 din 10 articole

Recipient cu capac Eco & Organice