Miere Bio & Naturala

14 produse
0 Comentarii 
29,50 lei
Mierea de mana contine mai multe minerale si uleiuri esentiale si are o aroma mai puternica prin comparatie cu celelalte tipuri de miere
0 Comentarii 
41,50 lei
Mierea de albine este un produs natural unic. Are o excelenta actiune antiinflamatorie, antibacteriana, analgezica si expectoranta.
0 Comentarii 
21,50 lei
MIERE SALCAM ECO 500g SZASZ
0 Comentarii 
28,50 lei
MIERE POLIFLORA MUNTE ECO 950g SZASZ
0 Comentarii 
16,00 lei
MIERE POLIFLORA MUNTE ECO 500g SZASZ
1 Comentarii 
28,50 lei
Miere ecologica de tei Szasz Ilyes
0 Comentarii 
16,00 lei
Miere ecologica de tei Szasz Ilyes
0 Comentarii 
37,50 lei
Stoc epuizat
Miere din flori de cires, buna ca pe vremuri! Este culeasa de albine crescute traditional in Muntii Zarandului de apicultori ce respecta mediul (natura).
0 Comentarii 
24,00 lei
Miere din flori de pe faneata, buna ca pe vremuri! Este culeasa de albine crescute traditional in Muntii Zarandului de apicultori ce respecta mediul (natura).
0 Comentarii 
15,00 lei
Stoc epuizat
Mierea pura de zmeur este o miere mai putin dulce decat cea de salcam, mierea de tei sau cea poliflora si are o aroma aparte, fiind una dintre cele mai rafinate mieri romanesti.
0 Comentarii 
14,00 lei
Mirea de tei este antiseptica, calmanta pentru sistemului nervos, previne si trateaza afectiunile sistemului respirator (astm si bronsite), probleme gastrointestinale si ale bilei, are efect revigorant cardiovascular, efect cicatrizant pentru arsuri.
0 Comentarii 
19,50 lei
Mierea din flori de salcam cu o aroma delicata, subtila. Are proprietati curative remarcabile, fiind o sursa de minerale si vitamine, are proprietati antibacteriane , antimicotice si antioxidante, este laxativ natural, antiinflamator, calmant si cicatrizant, are efect emolient pentru piele.
0 Comentarii 
599,00 lei
Miere din nectarul florilor de manuka apreciata ca tratament alternativ datorita proprietatilor antibacteriene demonstrate in vitro de o componenta a sa (metilglioxal/MGO).
0 Comentarii 
319,00 lei
Miere Manuka Kai Ora recoltata de pe pamanturile sacre ale maorilor din extremul nord din Noua Zeelanda, apreciata ca tratament alternativ datorita proprietatilor antibacteriene demonstrate in vitro de o componenta a sa (metilglioxal/MGO).
Se afiseaza 1-14 din 14 articole

Miere Eco & Organica