Categorie: Candele si Lampi

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Filtre active

Aici gasiti candelele care functioneaza cu lumanari tip pastila, ce incalzesc sarea si in acest mod se obtin efectele benefice ale lampilor de sare.  Lampile si candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale si sanatoase surse artificiale de lumina. Candela ofera o lumina calda cu efecte benefice asupra organismului, culoarea roz-portocalie este naturala datorita oxizilor de fier continuti.

   

Cristalele de sare de Himalaya s-au format cu 300 milioane de ani in urma, intr-o zona de la poalele muntilor Himalaya. 

Cristalul de sare Himalaya contine 84 de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amniotic. In timp ce marile preistorice au secat, sarurile au absorbit energia razelor solare. Aceste puteri pure au fost pastrate timp de milioane de ani si cristalizate de muntii Himalaya. In India si in Tibet, Himalaya este onorat ca un sfant.

    

Beneficiile candelelor din sare de Himalaya:

  •         Amelioreaza tulburarile de somn si concentrare,
  •         Neutralizeaza electrosmogul format in apropierea aparatelor electrice(calculator, televizor, etc.),
  •         este potrivita pentru bolile astmatice si alergice, pentru ameliorarea simptomelor de raceala si afectiuni ale cailor respiratorii,
  •         Sustine procesele de detoxifiere,
  •         Ajuta eficacitatea exercitiilor de relaxare,
  •         Folosirea sa regulata este benefica pentru curatarea porilor pielii, regenerarea dermei si reglarea pH-ului natural al pielii (sapunuri de sare, sare de baie),
  •         In afara efectului terapeutic aceste candele naturale va vor relaxa 

    

Gasiti mai multe forme de candele, de la rotunda pana la forma de inima sau de tip Feng Shui. Toate contin 100% sare Himalaya.