Tratamente & Remedii Naturiste Pancreas

18 produse
0 Comentarii 
22,50 lei
EXTRACT GEMOTERAPEUTIC NUC MUG50ml PLANTEXTRAKTMacerat glicerinic din muguri de nuc
0 Comentarii 
26,00 lei
Cupru Coloidal Agnes Itara Pure Life Virgo Cu din gama Minerals Agnes Itara Este un supliment alimentar sub forma de solutie coloidala 15ppm cu pH bazic bogata in ioni de cupru incarcati cu sarcina electrica pozitiva in apa distilata si structurata Este recomandata pentru afectiuni feminine iar folosirea apei structurate adauga produsului un efect...
0 Comentarii 
15,00 lei
Cupru Coloidal Agnes Itara Pure Life Virgo Virgo Cu din gama Minerals Este un supliment alimentar sub forma de solutie coloidala 15ppm mgl cu pH bazic bogata in ioni de cupru incarcati cu sarcina electrica pozitiva in apa distilata si structurata Este recomandata pentru afectiuni feminine iar folosirea apei structurate adauga produsului un efect...
1 Comentarii 
21,00 lei
Ceai din plante medicinale Glicemie Diabet pentru reglarea glicemiei si diabet un remediu naturist din Farmacia Domnului Ambro Plant Este un supliment alimentar suta la suta natural
0 Comentarii 
25,00 lei
Glicemonorm comprimate Dacia Plant produs obtinut prin asocierea a doua extracte din plante medicinale si o sare organica a cromului care favorizeaza mentinerea concentratiei serice a glucozei in limite normale si sustinerea secretiei de insulina la nivelul pancreasului
0 Comentarii 
35,00 lei
O tinctura ce stimuleaza functionarea meridianului splina-pancreas sustinand functionarea optima a splinei si a pancreasului.
0 Comentarii 
28,50 lei
Gymnema extract Paradisul Verde capsule vegetale 100 naturale cu extract si pulbere de Gymnema silvestrisprintre cele mai bune reglatoare ale nivelului de zahar din sange fiind folosita pe scara larga contra diabetului si a complicatiilor sale dar si pentru reglarea greutatii corporalenbsp
0 Comentarii 
Ceaiul Glicostat este din plante medicinale alese cu grija pentru sustinerea metabolismului glucidic.
0 Comentarii 
Sustine metabolismul glucidic, reduce nivelul de glucoza din sange, sustine functiile pancreasului si potenteaza secretia de insulina.
0 Comentarii 
Ceaiul Pancreas Echilibrat de la Trident Coprimex sustine metabolisml glucidelor si mentine nivelul normal al zaharului in sange.
0 Comentarii 
19,50 lei
Diaplant - pudra din fructe de afine, coacaze negre, catina alba si vitamina C, sub forma de comprimate masticabile.
0 Comentarii 
22,50 lei
EXTRACT GEMOTERAPEUTIC DUD NEGRU MUG50ml PLANTEXTMacerat glicerinic din muguri de dud negru
0 Comentarii 
31,00 lei
Capsule cu extract de damiana, planta originara din Mexic si America Centrala ce are proprietati afrodisiace atat asupra femeilor cat si a barbatilor, creste tonusul mental si emotional (induce o stare de vioiciune si buna dispozitie) si are efecte benefice la nivelul pancreasului, al tubului digestiv si la nivelul glandelor endocrine.
0 Comentarii 
Ceai natural - frunze de urzica vie, un remediu naturist cu foarte multe actiuni benefice organismului uman.
0 Comentarii 
13,00 lei
Stoc epuizat
Purificator sanguin si venotonic, sustine scaderea coleseroolului si a lipidelor din sange, mentine sanatatea hepatica, biliara si gastrointestinala (si pe cea a pancreasului), sustine buna functionare a sistemului endocrin.
0 Comentarii 
Ceaiul de rostopasca este folosit ca tratament pentru afectiuni ale ficatului si vezicii biliare si pentru buna functionare a sistemului digestiv.
0 Comentarii 
35,00 lei
Stoc epuizat
Capsulele 'Pancreas Stimulent' sunt un produs natural de la Indian Herbal, un supliment alimentar ayurvedic cu rol in buna functionare si regenerare a pancreasului si a splinei.
0 Comentarii 
38,50 lei
Capsulele 'GlicemoStabil' de la Herbagetica sunt un supliment alimentar 100% natural ce scade glicemia si sustine pancreasul.
Se afiseaza 1-18 din 18 articole

Tratament Natural Pentru Pancreas