Categorie: Lapte de Cocos

Sunt 13 produse.

Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)

Filtre active

   

Laptele de nuca de cocos este o substanta alba, laptoasa, extrasa din miezul de nuca de cocos matura. Printre beneficiile de sanatate, cele mai cunoscute sunt stimularea pierderii in greutate si scaderea colesterolului. Drept urmare, laptele de nuca de cocos a castigat popularitate in comunitatea de asistenta medicala dar si ca o alternativa la laptele de vaca. In acest articol, descriem ce este laptele de nuca de cocos, cum il fac producatorii si beneficiile pentru sanatate.

   

Cum se produce laptele de cocos?

Apa de nuca de cocos este lichidul din cocos, in timp ce laptele de cocos vine din carnea alba a fructului. Laptele de nuca de cocos poate fi gros sau subtire. La fabricarea laptelui gros, producatorii scot carnea de nuca de cocos matura, apoi o preseaza prin tifon pentru a extrage lichidul. Laptele gros pastreaza mai multa grasime decat laptele subtire.

 

Ce beneficii are laptele de cocos?

1. Mentine sanatatea inimii

2. Intareste sistemul imunitar

3. Controleaza diabetul

4. Previne Alzheimer-ul

5. Previne ulcerul

6. Hidrateaza pielea si trateaza arsuri

7. Este un bun demachiant

8. Previne imbatranirea prematura a pielii

9. Este un bun exfoliant pentru corp

10. Ajuta la cresterea si hidratarea parului

 

Laptele de cocos are multe beneficii pentru sanatate, este foarte hranitor si totodata gustos. De aceea ar trebui sa il introduci in alimentatia ta, fie ca esti vegan sau nu. Mare atentie, insa, la cantitatea consumata, intrucat este un aliment cu un aport caloric destul de mare, deci daca esti la dieta, trebuie sa te limitezi la cantitati reduse.

In acest subcapitol gasiti lapte de cocos de la mai multi producatori, unele cu certificat ecologic, altele sunt conventionale.