Categorie: Periute de Dinti

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-14 din 14 produs(e)

Filtre active

   

In acest subcapitol gasiti periute de dinti Nano-B cu ioni de aur si argint, si periute de dinti din bambus. Sunt periute de dinti pentru adunlti dar sunt si pentru copii, in diferite culori.

 

Periutele de dinti nano-b

Periutele de dinti Nano-b pot fi exact solutia pe care o cauti de mult timp pentru igiena ta dentara.

Aceste periute s-au nascut dintr-o nevoie specifica a familiei fondatorului brandului Nano-b, care, impreuna cu o echipa de cercetare si inovatie, a remodelat fiecare aspect al periutelor de dinti, incat periutele de dinti cu argint sau periutele de dinți cu aur si carbune din bambus sa fie rezolvarea neplacerilor legate de igiena dentara.

 

Periute cu aur si carbune nano-b

Jumatate dintre perii periutei sunt impregnati cu particule nanometrice pure de aur care distrug pana la 99,99% din toate bacteriile care ajung in apropierea periutei de dinti! 

Odata impregnate in perii periutelor de dinti, nanoparticulele raman pe periuta de dinti si nu pot fi spalate sau uzate. Acest lucru asigura o spalare, de fiecare data, cu o periuta de dinti dezinfectata, curatasi sanatoasa, ceea ce nu este posibil cu periutele de dinti obisnuite.

Aurul este utilizat pe scara largain medicina traditionala naturista dar si in medicina moderna alopata, pentru proprietatile lui antibacteriene si de igiena, cu rezultate pozitive dovedite.

Restul perilor sunt impregnati cu particule nanometrice de carbune din bambus care ajuta la curatarea placii bacteriene, a impuritatilor si petelor de pe dinti, precum si la albirea naturala a dintilor. Dinti mai curati si fara bacterii inseamna o respiratie mai proaspata.

 

Periute de dinti cu argint nano-b

Cei 1600 de peri ai periutei sunt impregnati cu particule nanometrice pure de argint care distrug pana la 99,99% din toate bacteriile care incearca sa se apropie de periuta de dinti! Odata impregnate in perii periutelor de dinti, nanoparticulele raman pe periuta de dinti si nu pot fi spalate sau uzate.

Acest lucru asigura o spalare, de fiecare data, cu o periuta de dinti dezinfectata, curata si sanatoasa, ceea ce nu este posibil cu periutele de dinti obisnuite.

Argintul este recunoscut de mii de ani ca fiind un antibiotic natural, fara efecte secundare si este utilizat pe scara larga in medicina traditionala naturista dar si in medicina moderna alopata, pentru proprietatile lui antibacteriene si de igiena, cu rezultate pozitive dovedite. Indepartarea placii bacteriene in timpul periajului cu periutele Nano-b cu argint asigura si o respiratie mai proaspata.