Categorie: Infectii Urinare

Sunt 78 produse.

Se afiseaza 1-72 din 78 produs(e)

Filtre active

   

Infectiile urinare afecteaza de cele mai multe ori femeile, insa poate fi intalnita si la barbati. Tratata corespunzator, aceasta nu reprezinta o problema grava, dar este important sa stim cum se manifesta si cum putem preveni aparitia ei.

 

Ce sunt infectiile urinare 

Infectiile urinare sau ITU (Infectiile Tractului Urinar) reprezinta una dintre cele mai comune probleme de sanatate, care afecteaza cu preponderenta femeile. Conform National Library of Medicine, 50-60% dintre femeile adulte se confrunta cel putin o data de-a lungul vietii cu acest tip de infectie.

Motivul pentru care infectia apare mai des la femei este legata de lungimea uretrei, canalul care face legatura dintre vezica si prin care este eliminata urina. La femei, uretra este mai scurta, iar acest lucru favorizeaza aparitia si inmultirea rapida a bacteriilor. Un alt motiv este legat de faptul ca anusul este situat in apropiere de aparatul urinar, iar bacteriile din jurul anusului pot fi transmise cu usurinta catre uretra.

   

In cele mai multe cazuri, bacteria care care provoaca aparitia infectiilor urinare este Escherichia coli (E.coli). Aceasta poate afecta orice parte a sistemului urinar, care este compus din rinichi, uretra si vezica. De obicei, cele mai multe infectii afecteaza partea de jos a sistemului urinar, adica vezica si uretra. Atunci cand nu sunt tratate la timp, infectiile pot ajunge la rinichi si pot provoca pielonefrite, cunoscute ca infectii ale tractului urinar superior.

 

In magazinele noastre si pe siteul nostru gasiti antibiotice naturale, argint coloidal si alte remedii naturiste care sunt benefice in cazul infectiilor urinare.