Categorie: Bucatarie

Sunt 41 produse.

Se afiseaza 1-41 din 41 produs(e)

Filtre active

Aici gasiti foarte multe lucruri interesante si utile care puteti sa folositi in bucatarie sau sunt ideale si pentru cadou. Sunt produse unice, de cele mai bune calitate

Avem accesorii ceai Matcha cu lingura si cu tel bambus; albinute din lemn (fetita si baiat) pentru un cadou excelent; accesorii sushi – covoras din bambus – pentru un sushi gustos facuta acasa; boluri si castroane din plastic fara BPA, ideale si bebelusilor; borcane pentru ingredient cosmetice; cani simple; cani cu infuzie cu capac/fara capac; ceainice; cutii de ceai din metal; dozatoare miere; farfurii de lemn; filtre de ceai in diferite marimi; strecuratori de ceai diverse modele;  sticle fara BPA in diverse marimi si diverse modele – atat pentru copii cat si pentru adulti.

 

Ce este BPA?

Bisfenol A, cunoscut sub denumirea de BPA, este un compus chimic folosit in producerea de material plastic. BPA se gaseste in majoritatea ambalajelor pentru mancare si bauturi, in sticlele in care se imbuteliaza apa, in sticlele pentru bebelusi si chiar in unele conserve. 

Toxicitatea BPA este inca dezbatuta, insa mai multe studii aduc argumente convingatoare pentru evitarea acestui produs chimic cu orice pret. Unul dintre studii a descoperit o legatura intre BPA si dereglarile hormonale, in sensul ca expunerea la aceasta substanta poate duce la tulburari endocrine cum ar fi sindromul ovarului polichistic, la infertilitate si chiar cancer de san si de prostata. Un alt studiu a aratat ca BPA afecteaza metabolismul si poate duce la obezitate, diabet si chiar la boli cardiovasculare.