Categorie: Lapte Demachiant

Sunt 16 produse.

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)

Filtre active

    

Curatarea tenului este o operatiune foarte importanta in mentinerea si intretinerea pielii fetei. 

Demachirea se face in fiecare dimineata si seara. Indiferent de ora la care ne culcam este foarte important sa curatam tenul, fie de produsele cosmetice folosite pentru a ne machia, fie de impuritatile depuse in timpul zilei. Pielea curatata poate respira in voie, conditie indispensabila pentru vitalitatea, prospetimea si supletea ei. 

Este foarte important ca produsele folosite pentru demachiere sa fie alese in functie de tipul de ten. 

Un amanunt foarte important este sa ne demachiem numai dupa ce ne-am spalat bine mainile si ne-am strans parul cu o bentita.

 

Cum se face demachierea corecta?

Pentru curatarea fetei, pentru o demachiere profunda, crema sau laptele demachiant se intinde uniform pe fata si gat prin miscari de jos in sus. Se maseaza usor pentru inmuierea pudrei si a fondului de ten si a celorlalte produse folosite, apoi se sterge cu paduri demachiante uscate sau inmuiate in putin apa.

Dupa aceasta operatiune este indicata si folosirea unei solutii tonice, indiferent de tipul tenului, pentru a stimula functiile biologice ale pielii si a activa circulatia sangelui. De evitat zona ochilor. 

Daca te demachiezi cu apa micelara, solutia tonica nu mai este necesara, tenul ramanad uscat si cu porii inchisi. 

Dupa demachiere, tot in functie de ten se aplica o crema hidratanta. 

 

In acest subcapitol gasesti diferite tipuri de lapte demachiante, emulsii, ape micelare, burete pentru demachiere, etc. Produsele sunt cu ingrediente naturale, si sunt recomandate pentru toate tipurile de ten.