Categorie: Metale Coloidale

Sunt 45 produse.

Se afiseaza 1-45 din 45 produs(e)

Filtre active

Mineralele  coloidale reprezinta un amestec de  micro- si macro- minerale  necesare organismului  pentru o buna functionare. Datorita formei sale lichide se absorb foarte bine, in 98%,  deci de  douazeci de ori mai bine  decat mineralele sub forma de pastile/ capsule.

In acest subcapitol gasiti minerale coloidale atat pentru uz intern cat si pentru uz extern, in diferite cantitati si concentratii. Sunt metale coloidale simple – argint, aur, zinc, cupru, magneziu, crom – si combinatii intre ele sau chiar cu propolis, albastru de metilen, etc.

Cele mai cautate metale coloidale sunt argintul si aurul coloidal.

 

Argintul coloidal este o solutie pe baza de apa distilata care contine particule de dimensiuni nanometrice de argint suspendat. Potrivit cercetatorilor, argintul coloidal are o istorie de cel putin sase mii de ani in medicina datorita proprietatilor sale de tratare a infectiilor microbiene. Potrivit unor cercetari efectuate de specialistii de la Colegiul de Medicina al Universitatii din Cincinnati, se pare ca argintul coloidal poate anihila aproape toate microorganismelor testate si poate grabi vindecarea leziunilor.

Argintul a fost folosit, de asemenea, inca din cele mai vechi timpuri, drept un remediu natural pentru a opri raspandirea bolilor. De fapt, argintul a fost utilizat ca un antibiotic natural pana in anii 1940, cand a fost descoperit primul antibiotic modern.

 

Aurul lichid a fost inventat in 1857 de Michael Faraday, un chimist englez. Era cunoscut si sub denumirea de aur activat. De atunci, aurului lichid i s-au atrebuit foarte multe utilizari, devenind foarte popular in secolul 19 ca tratament pentru alcoolism. Astazi, aurului coloidal este utilizat in tratarea depresiei si a dependentei de cofeina, alcool sau tutun, pentru energizarea organismului, pentru imbunatatirea functiilor creierului sau pentru ameliorarea unor afectiuni ale pielii.