Ambalare in vid

1 produs
270,00 lei
Aparat pentru conservare in vid Nutri Vac Lexen cu care puteti pastra proaspete alimentele si sucurile de trei ori mai mult decat in mod obisnuit Transport gratuit prin Posta Romana
Se afiseaza 1-1 dintr-un articol

Ambalare in vid

    

Ambalarea produselor in vid reprezinta o metoda eficienta de a proteja alimentele de actiunea bacteriilor, prelungind termenul de valabilitate al acostora. Folosit pe scara industriala, dar si in bucatariile consumatorilor casnici, procesul de ambalare in vid ofera siguranta alimentara si garantia ca ingredientele isi vor pastra calitatile...

    

Ambalarea produselor in vid reprezinta o metoda eficienta de a proteja alimentele de actiunea bacteriilor, prelungind termenul de valabilitate al acostora. Folosit pe scara industriala, dar si in bucatariile consumatorilor casnici, procesul de ambalare in vid ofera siguranta alimentara si garantia ca ingredientele isi vor pastra calitatile nutritive un timp mai indelungat. 

Crearea vidului este o tehnica moderna, motiv pentru care aparatele de vidat sunt la randul lor dispositive aparute de curand. Daca pentru uz industrial vorbim despre echipamente destul de scumpe, cele folosite in gospodarii sunt foarte accesibile, motiv pentru care au devenit populare in ultimii ani si in bucatariile noastre.

In magazinele noastre gasiti aparat conservare in vid Lexen de la firma Nutri Vac care este ideal pentru a pastra suc de portocale, mere, grapefruit, morcovi, suc de iarba de grau, orz sau ovaz verde si multe altele. Functioneaza eficient nu numai cu sucurile proaspete dar si cu orice alt tip de alimente de la legume pana la fructe.

Este ideal pentru camping si calatorii. Are un indicator de presiune incorporat. Se poate folosi si pentru a marina legume doar in cateva minute, in loc de ore sau zile: puneti ingredientele in borcan, scoateti aerul... si marinarea se produce mult mai repede decat in mod obisnuit.

Sistemul de conservare in vid NutriVac este dotat cu o valva de etansare care opreste intrarea aerului ambiental pana la 3 luni. Are de asemenea un cioc special pentru scurgerea sucului cand eliberati sigiliul de vid, fara a face mizerie in jur. Designul unic al pompei de vid asigura functionarea manuala, nu necesita curent electric.

Mai multe