Coagulant Bio & Naturale

8 produse
Sarea Nigari, cunoscuta si sub denumirea de Clorura de Magneziu, are rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formand branza tofu. Este un produs derivat din sare de mare.
15,00 lei
Sarea Nigari, cunoscuta si sub denumirea de Clorura de Magneziu, are rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formand branza tofu. Este un produs derivat din sare de mare.
12,00 lei
Arrowroot (arorut) este un amidon extras din rizomii unei plante tropicale ce poarta acelasi nume (Maranta arundinacea). Arorutul este folosit in preparatele pentru bebelusi precum si pentru persoanele in convalescento fiind usor de digerat, bogat in nutrienti si nu contine gluten. 
Tapioca este unul dintre cele mai pure alimente pe baza de amidon Se obtine din partea fibroasa a radacinii de manioccasava cassava in englezalat Manihot esculenta planta originara din America de Sud este lipsit de gluten si aproape complet lipsit de proteine
19,50 lei
Guma Xantan fara gluten ingredient natural care poate fi adaugat in retetele cu faina fara gluten pentru a reduce faramitarea si a imbunatati structura aluatului Este obtinut prin fermentarea glucozei si asucrozei de catre Xanthomonas Campestris
Ingredient de baza al fainurilor, al painii, al pastelor fainoase si al altor preparate alimentare, amidonul are o importanta deosebita pentru alimentatia omului. Amidonul este pre-gelificat si se utilizeaza ca agent de ingrosare in supe, sosuri, soteuri, preparate coapte, creme sau budinci etc.
Amidon alimentar din porumb SanoVita Se utilizeaza ca agent de ingrosare in supe sosuri soteuri creme etc
10,50 lei
Stoc epuizat
Guma Xantan - ingredient natural care poate fi adaugat in retetele fara gluten, pentru a reduce faramitarea si a imbunatati structura aluatului.
Se afiseaza 1-8 din 8 articole

Coagulant Eco & Organice