Categorie: Siropuri Terapeutice

Sunt 72 produse.

Se afiseaza 1-72 din 72 produs(e)

Filtre active

 

In acest subcapitol gasiti siropuri terapeutice pentru intarirea sistemului imunitar, pentru tuse uscata/productiva, suc de noni si gel de aloe vera (diverse sortimente), fiole buvabile Dietaroma, etc. Toate produsele sunt naturale, pe baza de plante si/sau fructe, marea majoritate fiind indicate si copiilor.

Denumirea de „sirop“ provine din limba araba, de la cuvintele scriab, schira (potiune).Siropurile sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri ca ingrediente dulci, aromate, placute la gust, care, diluate in apa, potolesc setea.

   

Siropurile sunt un mod placut de a ne bucura de beneficiile nenumarate ale plantelor sau fructelor folosite. La prepararea lor putem folosi aproape orice planta sau fruct. La baza lor se afla de regula o fiertura concentrata, care se amesteca apoi cu zahar, miere sau alt indulcitor natural, menita sa dea gust si mai ales sa inchege lichidul si sa ajute la conservarea siropului.

Datorita consistentei lor vascoase, produc un efect emolient asupra gatului. Din acest motiv pot fi utile in tuse, tesuturi uscate sau iritate ale gatului, dureri in gat sau probleme digestive.

   

Fiolele buvabile de la Dietaroma sunt extracte concentrate din plante, radacini, frunze si flori, care sunt realizate printr-o metoda unica si brevetata de extragere a substantelor bioactive Blue Extraction, metoda inovativa ce permite extragerea de substante active si utilizeaza totumul principiilor active in fiecare fiola.

Extractele sunt benefice pentru tratarea mai multor afectiuni (intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea calitatii somnului, pentru calmare, regenerarea ficatului, ameliorarea durerilor articulare si reumatice, purificare si drenaj, etc). Se dizolva 1-2 fiola pe zi intr-un pahar mare cu apa.