Categorie: Sarcina

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Filtre active

Perioada sarcinii necesita un consum ridicat atat de energie, cat si de substante nutritive pentru formarea organismului fetal si pentru modificarile organelor materne (uter, placenta, glande mamare etc.). Aportul alimentar este reglat in functie de necesitatile organismului prin senzatia de foame.

    
Alimentatia sanatoasa printr-o dieta variata aduce gravidei o mare parte din vitaminele si mineralele necesare, totusi chiar si daca alimentatia este aproape perfecta, poate fi dificil de intrunit toate necesitatile nutritive ale copilului, de aceea se recomanda gravidei administrarea unor suplimente.

Femeile insarcinate au nevoie de un aport sporit de calciu si vitamina D pentru a-si mentine integritatea oaselor si, in acelasi timp, pentru a asigura dezvoltarea normala a scheletului fatului. Vitaminele in sarcina sunt diferite de cele pentru adulti si nu toate vitaminele prenatale sunt la fel. Exista formule diferite, cu concentratii diferite din fiecare nutrient.

Gasesti la noi alimente, suplimente alimentare, ceaiuri si vitamine naturale care sunt indicate si recomandate in timpul sarcinii.  

     

Cosmetice in timpul sarcinii

Așteptarea unui copil inseamna obligatoriu schimbarea si regandirea obiceiurilor si rutinei zilnice. Aceasta include utilizarea zilnica a unor produse cosmetice. In timpul celor 9 luni de sarcina și dupa nastere, in timpul alaptarii, trebuie sa acorzi mai multa atentie produselor pe care le utilizezi. Pielea este cel mai mare organ si orice ai pune pe ea afecteaza corpul tau si micul bebelus in tine. Sa arati bine si  in acelasi timp sa fii sigura ca nu faci rau copilului este un scop realizabil. Regula este mai putina cosmetica, mai multe ingrediete naturale.

In magazinele noastre gasiti geluri de dus, crème de corp care sunt recomandate in timpul sarcinii, si nu in ultimul rand crème si uleiuri naturale impotriva vergeturilor.