Categorie: Pulverizator

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active

Aici gasiti flacoane din plastic, PP, PR sau din PS, ideale pentru crème, geluri de dus, lotiuni, parfumuri, uleiuri, etc. Unele sunt transparente (tip crysta), altele sunt albe sau exista si varianta inchisa la culoare, maro – acestea sunt din sticla, la 3 dimensiuni diferite (30ml, 50ml sau 100ml). Sunt recipiente cu pulverizatoare albe, altele sunt cu pulverizatoare inchise la culoare.

   

Polietilen tereftalatul (PET) este cel mai frecvent utilizat polimer termoplastic din lume si este mai bine cunoscut in industria textila prin denumirea comerciala "poliester". Acesta este un material natural incolor, transparent si semi-cristalin utilizat pe scara larga ca fibra pentru imbracaminte, deoarece este o bariera eficienta la umezeala.

PP sau polipropilena este un material plastic obtinut prin polimerizare, folosit mai ales la instalatiile de incalzire.

PE sau polietilena este un polimer termoplastic semicristalin format din lanturi lungi de hidrocarburi.

PS sau polistirenul este un material polimeric slab transparent, amorf sau partial cristalin, prelucrabil termic (termoplastic).

 

Sticlele se obtin, in general, prin topirea in cuptoare speciale a unui amestec format din nisip de cuart, piatra de var, carbonat de sodiu (sau de potasiu) si materiale auxiliare. Proprietatile fizice ale sticlelor sunt determinate de compozitia lor.

Sticlele sunt materiale amorfe (necristalizate), cu rezistenta mecanica si duritate mare, cu coeficient de dilatare mic. La temperaturi mai inalte se comporta ca lichidele subracite cu vascozitate mare. Nu au punct de topire definit. Prin incalzire se inmoaie treptat, pana la lichefiere, ceea ce permite prelucrarea sticlei prin suflare, presare, turnare, laminare.