Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului paradisulverde.com va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

paradisulverde.com isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.

Comunicare electronica

Prin accesarea site-ului paradisulverde.com, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri catre paradisulverde.com, se realizeaza o comunicare electronica. Astfel dumneavoastra consimtiti sa primiti notificari de la paradisulverde.com in mod electronic, inclusiv comunicari prin e-mail si anunturi pe site.

Drepturile de autor

Continutul acestui website – texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, sunt proprietatea paradisulverde.com si sunt aparate de legea drepturilor de autor (Legea nr.8/1996). Folosirea fara acordul paradisulverde.com a oricarora dintre elementele enumerate anterior se pedepseste conform legilor in vigoare.
Orice eventuala incalcare a dreptului de autor se poate sesiza la: dreptautor@paradisulverde.com

Accesul la site

paradisulverde.com garanteaza utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe acest site.

Continut generat de utilizatori (UGC) si Regulamentul UE DSA - comentarii, comunicari, impresii

Ce este continutul generat de utilizatori (UGC)?

UGC - User Generated Content se refera la orice material creat si postat de utilizatori pe site-ul nostru, cum ar fi recenzii, comentarii, imagini sau videoclipuri. Apreciem contributia dvs. si consideram ca UGC este o parte importanta a comunitatii Paradisul Verde.

Ce este Regulamentul UE DSA?

Regulamentul UE DSA (Digital Services Act) este o reglementare importanta care stabileste reguli pentru moderarea si responsabilitatea platformelor online, inclusiv pentru UGC. Obiectivul DSA este de a crea un spatiu online mai sigur si mai responsabil pentru toti utilizatorii.

Ce inseamna asta pentru dvs.?

Pe Paradisul Verde, ne angajam sa respectam regulile DSA si sa oferim o platforma sigura si transparenta pentru UGC. De asemenea, dorim sa ne asiguram ca toti utilizatorii se simt confortabil si respectati cand utilizeaza platforma noastra, prin urmatoarele:

1. Moderarea UGC-ului:

Ne rezervam dreptul de a modera continutul postat de catre utilizatorii nostri pentru a ne asigura ca respecta urmatoarele reguli:

  • Nu este ilegal, ofensator, defaimator, discriminatoriu sau amenintator.
  • Nu incalca drepturile de autor, marcile comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuala ale tertilor.
  • Nu contine spam, publicitate sau alte materiale promotionale neautorizate.
  • Nu este daunator sau periculos pentru copii.

Ne straduim sa moderam UGC-ul prompt si eficient, dar este posibil sa nu putem revizui tot continutul postat imediat.

2. Tipul de moderare:

Moderarea UGC-ului este realizata atat de algoritmi automatizati, cat si de o echipa dedicata de moderatori umani. Algoritmii nostri identifica continutul care ar putea incalca regulile noastre, iar moderatorii umani revizuiesc manual acest continut pentru a lua o decizie finala.

3. Raportarea continutului neadecvat:

Daca observati orice continut UGC care incalca regulile noastre, va rugam sa il raportati imediat prin apasarea butonului "Raporteaza abuz" situat sub continutul respectiv. De asemenea, ne puteti trimite un e-mail la online@paradisulverde.com cu detalii despre continutul neadecvat.

4. Procedura de solutionare a plangerilor:

Vom analiza toate plangerile referitoare la UGC si vom lua masurile adecvate, cum ar fi eliminarea continutului, blocarea utilizatorului sau raportarea continutului autoritatilor competente. Va vom contacta prin e-mail pentru a va informa despre decizia noastra.

5. Transparenta modificarilor aduse regulilor:

Ne rezervam dreptul de a modifica regulile privind UGC-ul in orice moment. Vom publica toate modificarile pe site-ul nostru web si va vom notifica clientii cu privire la orice modificare semnificativa.

Contact:

Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de UGC sau de Regulamentul UE DSA, va rugam sa ne contactati la online@paradisulverde.com.

Important:

Respectarea regulilor noastre privind UGC este esentiala pentru a mentine un mediu online sigur si pozitiv pentru toti utilizatorii. Va multumim pentru cooperare.

Informatii de contact pentru Punctul Unic de Contact DSA

Pentru a facilita comunicarea cu autoritatile si alte entitati interesate in contextul Regulamentului UE DSA, am stabilit un Punct Unic de Contact dedicat.

Puteti contacta Punctul Unic de Contact DSA prin urmatoarele modalitati:

Adresa de e-mail: edirect.info@adr.gov.ro

Numar de telefon: +40 21 303 29 97, tasta 4​

Adresa postala: Str. Italiana, Nr. 22, Sector 2, cod 020976, Bucuresti, Romania

Website: https://edirect.e-guvernare.ro/

Va rugam sa retineti ca:

  • Punctul Unic de Contact DSA este destinat exclusiv comunicarii cu autoritatile si alte entitati interesate in contextul Regulamentului UE DSA.
  • Pentru probleme legate de continutul UGC sau de alte aspecte ale site-ului nostru web, va rugam sa utilizati modalitatile de contact specifice descrise in termenii si conditiile noastre.

Responsabilitati

paradisulverde.com nu poate fi facut raspunzator in nici un fel, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului.

paradisulverde.com nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a paradisulverde.com sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din paradisulverde.com catre alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

Informatiile prezentate in portal au titlu informativ, si nu substituie sfatul medicului, sau al altui specialist in terapii naturale. Echipa paradisulverde.com nu isi asuma nici o raspundere privind calitatea produselor si eficienta acestora in tratament, utilizarea informatiilor si a serviciilor din paradisulverde.com se face pe propria raspundere a utilizatorului.

Va recomandam sa cititi cu atentie prospectele produselor prezentate in catalogul de produse si in situatiile in care se impune,  sa consultati medicul dumneavoastra sau un specialist in terapii naturale. Fotografiile au titlu informativ, fiind posibil ca producatorii sa schimbe ambalajele produselor iar pe site sa nu fie actualizate fotografiile acestora, dar produsele in sine sa fie aceleasi.

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila. Preturile pot fi actualizate, fara o instiintare prealabila. De aceea este recomandat sa revedeti preturile atunci cand faceti o comanda de produse. Preturile finale sunt exprimate in lei, incluzand TVA.

Securitatea informatiilor

paradisulverde.com garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.
paradisulverde.com nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul pe care este gazduit sau mailurile expediate de la paradisulverde.com nu contin virusi sau alte componente daunatoare.
paradisulverde.com nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Solutionarea litigiilor

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului paradisulverde.com, utilizatorul este de acord ca legile romane sa guverneze sectiunea „Termeni si conditii” si orice disputa de orice fel care nu poate fi solutionata pe cale amiabila, va fi solutionata in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, paradisulverde.com, va ofera posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniunea Europena si un comerciant stabilit in Uniune Europeana. In acest sens puteti accesa  platforma SOL aici.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauze va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Va rugam sa cititi cu atentie si celelalte politici de utilizare din sectiunea „Termeni si conditii”, care de asemenea conditioneaza utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului paradisulverde.com.

Odata cu cumpararea, lansarea comenzii sau desfasurarea unei comunicari electronice cu site-ul paradisulverde.com clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Prevederile Conditiilor de livrare, Conditiilor de retragere/retur si celor de Confidentialitate fac parte integranta din acest document.