Categorie: Circulatorii

Sunt 70 produse.

Se afiseaza 1-70 din 70 produs(e)

Filtre active

   

Bolile sistemului circulator ar putea sa reprezinte un subiect ce ar putea interesa orice persoana, intrucat acestea fac cele mai multe victime. Stiinta evolueaza zilnic si noile descoperiri pot fi utile celor care doresc sa previna sau sa trateze afectiunile cardiovasculare.

Nu este niciodata prea devreme sa incepeti sa va ingrijiti de inima dumneavoastra. Printre factorii de risc care ameninta sistemul circulator se numara absenta activitatii fizice, obiceiurile alimentare nesanatoase si obezitatea. Cantitatea de energie pe care o consumati zilnic variaza in functie de activitatile pe care le desfasurati- iar dumneavoastra puteti avea o influenta pozitiva sau, dimpotriva, negativa asupra ei.

 

Circulatia deficitara sangvina apare cind aportul de singe nu este suficient intr-o regiune anatomica pentru a intruni cerintele metabolismului celular local.

Arterele au de obicei pereti netezi care permit singelui sa curga liber. In timp, pe peretii interiori ai arterelor se formeaza placa de aterom formata din colesterol, calciu si tesut fibros. Pe masura ce placa continua sa se depuna in cadrul aterosclerozei, fluxul de singe este afectat.

Mainile si picioarele reci reprezinta primul semn al unei circulatii care nu functioneaza asa cum ar trebui. Deseori este insotita de amorteli, pulsatii si furnicaturi. Problemele de circulatie nu constituie o boala in sine, insa pot fi cauzate de afectiuni medicale sau diferite probleme hormonale. 

 

Ce se recomanda pentru probleme de afectiuni circulatorii?

Pentru acest gen de probleme ai nevoie de medicamente/suplimente pentru circulatie, pentru afectiuni circulatorii, produse pentru circulatia sangelui sau pentru circulatia sanguina, tratamente pentru afectiuni circulatorii.

In acest subcapitol gasiti suplimente alimentare, superalimente, extracte alcoolice /non-alcoolice, ceaiuri, creme, geluri, unguente, etc. care sa ajute in prevenirea si in tratarea problemelor de mai sus.