Categorie: Hepatice

Sunt 67 produse.

Se afiseaza 1-67 din 67 produs(e)

Filtre active

Ce sunt afectiunile hepatice?

Afectiunile hepatice includ o larga varietate de boli ale ficatului. Ficatul este situat imediat sub cutia toracica in partea dreapta a abdomenului. Fara ficat nu am putea digera mancarea, absorbi substantele nutritive si nu am putea detoxifica organismul: practic nu am putea trai fara ficat.

Afectiunile hepatice pot fi mostenite sau dobandite ca urmare a expunerii la substante chimice sau virusuri. Unele boli ale ficatului au un caracter temporar si se vindeca de la sine, in timp ce altele pot dura perioade lungi de timp si pot conduce la aparitia de complicatii redutabile.

 

Simptome afectiunilor hepatice

Semnele si simptomele afectiunilor hepatice includ:
- Modificarea culorii pielii si a albului ochilor, care capata o nuanta galbuie (icter);
Dureri abdominale si marirea in volum a abdomenului;
- Mancarimi ale pielii care nu raspund la tratament;
- Urina se inchide la culoare;
- Scaunul are o culoare alburie sau dimpotriva, este negru ca pacura;
Oboseala cronica;
- Lipsa poftei de mancare;
- Senzatia de greata.

 

Ce este insufucuenta hepatica?

Tulburarea, extrem de grava, se refera la functionarea incorecta a ficatului. Practic, se poate vorbi despre insuficienta (poate fi acuta sau cronica), atunci cand ficatul nu mai reușeste sa duca la bun sfarsit functiile de care este responsabil.

 

In acest subcapitol gasiti o multime de produse care ajuta la protejarea celulelor hepatice, la regenerarea ficatului, si pot fi de folos la vindecarea anumitelor afectiuni hepatice. Avem suplimente alimentare sub forma de capsule si tablete, superalimente sub forma de pulberi, ceaiuri simple si combinatii, sucuri naturale si concentrate, tincture, etc.