Inghetata Bio & Naturale

4 produse
O budinca cremoasa deosebita, care poate fi preparata cu lapte vegetal (lapte de orez, lapte de soia etc.). Are cacao aromata si o puteti prepara un laptele vegetal preferat sau chiar cu un lapte din nucifere.
O budinca cremoasa deosebita, care poate fi preparata cu lapte vegetal (lapte de orez, lapte de soia etc.). Are vanilie de Bourbon aromata si o puteti prepara un laptele vegetal preferat sau chiar cu un lapte din nucifere. Un pachet din acest praf de budinca este pentru 500ml de lichid.
13,00 lei
Desert ecologic 100 vegetal cu orez si vanilie fara lactoza fara colesterol si fara gluten
13,50 lei
Stoc epuizat
Desert ecologic 100 vegetal cu orez si cacao fara lactoza fara colesterol si fara gluten
Se afiseaza 1-4 din 4 articole

Inghetata Eco & Organice

   

In acest subcapitol gasiti ingrdiente pentru inghetata, budinci – diverse sortimente, desert pe baza de orez si desert cu ovaz. Budinca de vanilie si cel de cacao au ca si ingredient de baza amidon de porumb.

 

Ce este amidonul de porumb ?

Amidonul din porumb, denumit uneori faina de porumb, este un carbohidrat extras din endospermul de ...

   

In acest subcapitol gasiti ingrdiente pentru inghetata, budinci – diverse sortimente, desert pe baza de orez si desert cu ovaz. Budinca de vanilie si cel de cacao au ca si ingredient de baza amidon de porumb.

 

Ce este amidonul de porumb ?

Amidonul din porumb, denumit uneori faina de porumb, este un carbohidrat extras din endospermul de porumb. Aceasta substanta alba sub forma de pulbere este utilizata pentru multe scopuri culinare, casnice si industriale. In bucatarie, amidonul de porumb este cel mai adesea folosit ca agent de ingrosare pentru sosuri, grasimi , glazuri, supe, caserole, placinte si alte deserturi.

Deoarece amidonul de porumb este fabricat din porumb si contine doar carbohidrati (fara proteine), este un produs fara gluten .

Din acest motiv, amidonul de porumb este o excelenta alternativa la gluten fara ingrasaminte din faina in retete. Asigurati-va ca verificati ambalajul pentru a va asigura ca amidonul de porumb nu a fost produs intr-o instalatie care proceseaza de asemenea produse din grau, pentru a preveni posibilitatea contaminarii incrucisate .

 

Sfaturi pentru folosirea amidonului de porumb

Amidonul din porumb nu trebuie sa fie adaugat direct intr-un lichid fierbinte, deoarece acest lucru ii poate face sa se aglomereze si sa formeze bucati. Amidonul de porumb trebuie mai intai amestecat intr-o temperatura a incaperii sau lichid usor racit pentru a forma o suspensie si apoi amestecat in lichid fierbinte.

Acest lucru va permite o distributie uniforma a moleculelor de amidon de porumb inainte de a avea o sansa de a se umfla si gelatiniza.

Mai multe