Tratamente & Remedii Naturiste Tiroida

12 produse

Ceai Tiroido G 50g Goldplant

Ceai din plante medicinale Tiroido G Goldplant Fericean Marin Gold Plant

Ceai Cervana 50g Anima Plant

Ceai Cervana (Lycopus europaeus) Anima Plant, bun reglator tiroidian. Este o planta care creste la marginea raurilor in zonele umede, fiind folosita in scop terapeutic partea aeriana a plantei. 

Tinctura din Coaja de Nuca Verde 200ml Natura Plant

14,50 lei
O solutie hidroalcoolica pentru deparazitarea organismului de lambrii, de oxiuri, de giardia sau paraziti intedtinali. In acelasi timp este benefica pentru reglarea glandei tiroida datorita continutului ridicat de iod.

Cupru Coloidal Ionic Agnes Itara Pure Life, Virgo 15ppm 240ml

15,00 lei
Cupru Coloidal Agnes Itara Pure Life Virgo Virgo Cu din gama Minerals Este un supliment alimentar sub forma de solutie coloidala 15ppm mgl cu pH bazic bogata in ioni de cupru incarcati cu sarcina electrica pozitiva in apa distilata si structurata Este recomandata pentru afectiuni feminine iar folosirea apei structurate adauga produsului un efect...

Iod Natural 30cps DVR Pharm

17,00 lei
Capsule din gama Vitamine si Minerale ce suplimenteaza iodul in organism. Sustin functinarea sitemului nervos si a celui endocrin, sunt un foarte bun stimulent imunitar si antitumoral.

Ceai Afectiuni Tiroidiene 200g Ambrau

25,50 lei
Ceai din plante medicinale pentru afectiuni tiroidiene un remediu naturist din Farmacia Domnului Ambro Plant Este un supliment alimentar suta la suta natural

Cupru Coloidal Ionic Agnes Itara Pure Life, Virgo 15ppm 480ml

26,00 lei
Cupru Coloidal Agnes Itara Pure Life Virgo Cu din gama Minerals Agnes Itara Este un supliment alimentar sub forma de solutie coloidala 15ppm cu pH bazic bogata in ioni de cupru incarcati cu sarcina electrica pozitiva in apa distilata si structurata Este recomandata pentru afectiuni feminine iar folosirea apei structurate adauga produsului un efect...

Extract Gemoterapeutic Calin Mug.50ml Plantextrakt

29,50 lei
Macerat glicerinic (MG=D1) din muguri prospeti de calin (Viburnum lantana) Plantextrakt, supliment alimentar ce actioneaza la nivelul aparatului respirator si al sistemului neurovegetativ.

Extract Gemoterapeutic Mesteacan Seva 50ml Plantex

29,50 lei
Macerat glicerinic (MG=D1) din seva de mesteacan (Betula limfa) Plantextrakt, supliment alimentar ce actioneaza la nivelul aparatului osteoarticular, endocrin, urinar si cutanat.

Extract Gemoterapeutic Mesteacan Mug.50ml Plantext

29,50 lei
Macerat glicerinic din muguri de mesteacan (Betula verrucosa MG=D1) Plantextrakt, supliment alimentar ce actioneaza la nivelul aparatului respirator, a cavitatii bucale, al aparatului osteoarticular, al aparatului urinar si al sistemului reticuloendotelial.

Extract Gemoterapeutic Sanger Muguri - 50ml Plantextrakt

29,50 lei
Macerat glicerinic din muguri proaspeti de sanger (Cornus sanguinea) MG=D1 Plantextrakt, supliment alimentar ce are efect anticoagulant si actioneaza asupra sistemului cardiovascular, al factorilor de coagulare si a tiroidei, fiind indicat cand testul rezistentei la heparina este crescut.

Iod Natural 60cps DVR Pharm

29,50 lei
Capsule din gama Vitamine si Minerale ce suplimenteaza iodul in organism. Actiuni: sustine functinarea sistemului nervos si a celui endocrin, este un foarte bun stimulent imunitar si antitumoral.
Se afiseaza 1-12 din 12 articole

Tratament Natural Pentru Tiroida

   

Ce este glanda tiroida?

Glanda tiroida este o glanda endocrina, care are forma de fluture. Este situata la baza gatului, lungimea fiecarui lob nu depaseste 5 cm, iar greutatea sa nu depaseste 30 de grame la adult. Dimensiunea sa redusa este indirect proportionala cu importanta acestei glande pentru sanatate: tiroida influenteaza modul in c...

   

Ce este glanda tiroida?

Glanda tiroida este o glanda endocrina, care are forma de fluture. Este situata la baza gatului, lungimea fiecarui lob nu depaseste 5 cm, iar greutatea sa nu depaseste 30 de grame la adult. Dimensiunea sa redusa este indirect proportionala cu importanta acestei glande pentru sanatate: tiroida influenteaza modul in care functioneaza fiecare celula, tesut sau organ, de la muschi, oase si piele la tractul digestiv, creier, inima si multe altele.

Glanda tiroida indeplineste aceste roluri in primul rand prin secretia hormonilor care controleaza rapiditatea si eficienta cu care celulele transforma substantele nutritive in energie (activitate chimica cunoscuta sub numele de metabolism) – altfel spus, gland tiroida are un rol important in reglarea metabolismulul, astfel incat celulele sa functioneze normal.

Afectiunile tiroidiene sunt determinate de diferite dereglari la nivelul productiei de hormoni – daca nu sunt tratate la timp, acestea se pot agrava si pot cauza alte probleme severe de sanatate.

 

Afectiunile asociate glandei tiroide

Hipotiroidismul - Daca tiroida nu produce suficienti hormoni, se instaleaza hipotiroidismul (tiroida hipoactiva) si, ca rezultat, celulele din intreg corpul isi incetinesc activitatea, cu manifestari precum oboseala, depresia, luarea in greutate, constipatia sau pielea uscata – simptome care pot fi interpretate eronat ca apartinand altor boli.

 

Hipertiroidismul - Este de obicei determinat de o afectiune tiroidiana existenta. Alteori, boala este provocata de anumite medicamente sau de doze excesive de iod. “Hiper” este un prefix care se traduce prin “peste”, “deasupra” sau “in exces”. Altfel spus, acesta este efectul pe care hipertiroidismul il are asupra organismului: asa cum o persoana cu tiroida hipoactiva produce prea putini hormoni tiroidieni si are un metabolism lent, persoana cu tiroida hiperactiva produce prea multi hormoni si are un metabolism rapid.

Pacientul tipic cu hipertiroidism are glanda tiroida marita si sufera de insomnie, intoleranta la caldura, oboseala, schimbari de dispozitie, transpiratie in exces, scadere inexplicabila in greutate, sete continua, apetit alimentar crescut si scaune moi.

 

In acest subcapitol gasiti ceaiuri, tincturi si alte remedii naturiste care sunt benefice in caz de hipo-sau hipertiroidism, unguente, crème care sunt recomandate in noduli tiroidiene, etc.

Mai multe