Aparate lapte soia

1 produs

Aparat pentru Lapte de Soia Hapax 9

580,00 lei
Hapax 9. `Hapax 9 – 5 in 1` are cinci functii in acelasi aparat, fiind foarte practic si modern. Un nou model, testat si ales pentru utilizare practica si de lunga durata! Este foarte avantajos pentru toti aceia care sunt interesati de procesarea laptelui de soia sau a altor cereale.
Se afiseaza 1-1 dintr-un articol

Aparate lapte soia

   

Grasimile de origine animala consumate in exces sunt o cauza importanta pentru instalarea bolilor cardiovasculare. De aceea limitarea lor in meniul zilnic a devenit o necesitate. Laptele vegetal proaspat si delicios pregatit din migdale, alune, caju, nuci, soia, cocos, dar si din cereale precum grau, ovaz si orez reprezinta o alternativa sa...

   

Grasimile de origine animala consumate in exces sunt o cauza importanta pentru instalarea bolilor cardiovasculare. De aceea limitarea lor in meniul zilnic a devenit o necesitate. Laptele vegetal proaspat si delicios pregatit din migdale, alune, caju, nuci, soia, cocos, dar si din cereale precum grau, ovaz si orez reprezinta o alternativa sanatoasa pentru laptele de vaca, de oaie, de capra sau de bivolita.

Desi rafturile magazinelor abunda in produse de acest tip, cea mai buna optiune pentru o alimentatie sanatoasa a intregii familii, consta in folosirea unui aparat pentru lapte vegetal in propria bucatarie

In acest subcapitol gasiti aparat de facut lapte de soia care poate sa ne ajuta la prepararea laptelui proaspat de soia, consumat zilnic pentru sanatatea noastra.

 

Ce este bautura (laptele) de soia?

Laptele de soia este o bautura 100% vegetala, facuta din boabe de soia. Aceasta a inceput sa fie consumată in Asia de mai bine de trei mii de ani.

Principalele proprietati ale bobului de soia se transmit bauturii obtinute din acesta. Alimentele pe baza de soia precum bautura de soia, tofu si miso au proprietati antiinflamatorii, scad colesterolul, tensiunea arteriala, imbunatatesc functionarea rinichilor si, de asemenea, reduc riscul de aparitie al anumitor tipuri de cancer.

Numeroase studii au aratat ca in cazul femeilor se reduce riscul de aparitie a cancerului la san, daca acestea integreaza soia in dieta cotidiana, iar rata de supravietuire in fata unui eventual cancer creste. Este un motiv pentru care este bine sa obisnuiti copiii, in special fetele, cu alimentele din soia. 

Mai multe