La orice comanda de pana in 6 kg inclusiv, beneficiati de TRANSPORT GRATUIT oriunde in Romania. Pentru coletele care depasesc in greutate 6 kg, se va percepe o taxa de 1 leu pentru fiecare kg in plus, indiferent de destinatia coletului.

Pentru Brasov, transportul este gratuit, indiferent de greutatea coletului.

In cazul in care se doreste livrare catre destinatii din afara Romaniei veti fi contactat pentru a vi se comunica costul transportului. Informativ, la nivel european livram prin intermediul firmei de curierat DPD sau Posta Romana. Pentru a vedea tarifele, puteti consulta oferta comerciala DPD.

Pentru coletele ridicate din magazinul nostru din Bucuresti, din P-ta C.A.Rosetti Nr.6,  se acorda o reducere de 5% la valoarea comenzi.

Livrarea produselor comandate se va face prin:

  • Brasov – curieri proprii
  • In restul locatiilor din tara – DPD.

La cererea dvs., coletele se pot expedia prin orice alt serviciu de curierat sau prin posta, urmand ca dvs. sa suportati toate cheltuielile de transport.

Livrarea produselor comandate se va efectua intr-un interval de 24h-72h lucratoare din momentul expedierii comenzii, in orice localitate din Romania.

Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi procesate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi procesate in cursul zilei de Luni.

Documentele legale (factura) va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda (in colet). Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document si/sau produse in momentul primirii.
De asemenea firma de curierat este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma de achitat (suma de pe factura) in cazul comenzilor cu plata ramburs. Daca nu ati primit chitanta respectiva va rugam sa o solicitati de la persoana care va face livrarea.

In momentul receptionarii coletului va rugam sa verificati integritatea coletului primit.

Comanda trebuie sa ajunga in ambalaj de carton lipit cu banda adeziva personalizata ParadisulVerde. Daca coletul prezinta urme de deteriorare (este murdar, rupt, taiat, desigilat, indoit sau ud) refuzati primirea coletului, deoarece compania noastra nu a expediat niciodata vreun colet sub aceasta forma. Se va intocmi un proces verbal potrivit acestei situatii. De asemenea va rugam sa ne anuntati telefonic cat mai repede in cazul unei astfel de situatii pentru a lua la cunostinta si a rezolva cat mai repede inconvenientul.