Filtre ceai Bio & Naturale

2 produse
21,00 lei
100 bucati filtre de hartie nealbita pentru a savura gustul natural deosebit al ceaiului dvs. preferat! Acestea asigura infuzarea ideala si dezvoltarea perfecta a aromei si nu lasa gust de hartie. Este atat de usor: turnati ceaiul in punga si agatati saculetul umplut in cana / vasul cu apa. Contine 100 bucati filtru de ceai marimea 2.
26,00 lei
100 bucati filtre de hartie nealbita pentru a savura gustul natural deosebit al ceaiului dvs. preferat! Acestea asigura infuzarea ideala si dezvoltarea perfecta a aromei si nu lasa gust de hartie. Este atat de usor: turnati ceaiul in punga si agatati saculetul umplut in cana / vasul cu apa. Contine 100 bucati filtru de ceai marimea 4.
Se afiseaza 1-2 din 2 articole

Filtre ceai Eco & Organice

Din Japonia si China pana in India si Maroc, din Anglia si Danemarca pana in Turcia si Rusia, arta ceaiului este o traditie care celebreaza armonia, calmul, ospitalitatea si simplitatea. Bautura parfumata racoreste sau incalzeste, inveseleste sau calmeaza, dupa cum e nevoia omului. Fiecare tara are un ritual specific de servire a ceaiului, modul...

Din Japonia si China pana in India si Maroc, din Anglia si Danemarca pana in Turcia si Rusia, arta ceaiului este o traditie care celebreaza armonia, calmul, ospitalitatea si simplitatea. Bautura parfumata racoreste sau incalzeste, inveseleste sau calmeaza, dupa cum e nevoia omului. Fiecare tara are un ritual specific de servire a ceaiului, modul de preparare, ustensilele si seturile de ceai orientale diferentiindu-se de cele occidentale. 

Nicaieri, insa, ceremonia ceaiului nu este doar un banal act de a prepara o bautura si a o bea, ci un exercitiu de rafinament in care fiecarui element trebuie sa-i acorzi toata atentia.

Pentru obtinerea unei infuzii cu un gust si aroma care sa reflecte calitatea ceaiului infuzat este necesara folosirea unor filtre de calitate nealbite cu clor si care nu contin adezivi. Este o solutie practica ce va permite sa folositi ceaiuri premium care contin frunze si fructe intregi, inclusiv ceai rooibos ale carui ace trec adeseori prin sitele clasice.

    

In acest subcapitol gasiti filtre de ceai nealbite cu clor si fara adezivi, in diverse marimi. Se pot folosi pentru orice tip de ceai vrac, de la ceaiul de fructe pana la ceaiul de plante sau chiar si la ceai verde. Ceaiurile preparate in aceste filtre de ceai isi pastreaza gustul,

Compania Lebensbaum furnizeaza din 1979 ceai, cafea si condimente 100% ecologice, pentru a asigura produse de cea mai inalta calitate. In plus, ingredientele sunt asigurate din locurile lor de origine, din acelasi motiv, fiind apoi procesate in unitatile de productie proprii. Pentru firma Lebensbaum, o companie nu valoreaza nimic decat daca aceasta are in vedere natura si serveste oamenilor!

Mai multe