Filtre ceai Bio & Naturale

3 produse
19,00 lei
100 bucati filtre de hartie nealbita pentru a savura gustul natural deosebit al ceaiului dvs. preferat! Acestea asigura infuzarea ideala si dezvoltarea perfecta a aromei si nu lasa gust de hartie. Este atat de usor: turnati ceaiul in punga si agatati saculetul umplut in cana / vasul cu apa. Contine 100 bucati filtru de ceai marimea 4.
17,00 lei
100 bucati filtre de hartie nealbita pentru a savura gustul natural deosebit al ceaiului dvs. preferat! Acestea asigura infuzarea ideala si dezvoltarea perfecta a aromei si nu lasa gust de hartie. Este atat de usor: turnati ceaiul in punga si agatati saculetul umplut in cana / vasul cu apa. Contine 100 bucati filtru de ceai marimea 2.
13,50 lei
Stoc epuizat
50 bucati filtrede "hartie" pentru ceai de dimensiunea Extra Long marca Cha Cult (Dehlefsen & Balk). Executate din PP (lana) cu gauri foarte fine, aproape transparente si nealbite, asigura infuzarea ideala si dezvoltarea perfecta a aromei. Nu lasa gust de hartie si in plus, fiind foarte lungi, nu mai este necesar un suport pentru filtru.
Se afiseaza 1-3 din 3 articole

Filtre ceai Eco & Organice