Remedii Florale Bach Bio & Naturale

7 produse
29,50 lei
Aceste pastile `de salvare` sunt ideale pentru a face fata stresului examenelor sau a testelor de conducere, pentru prima zi de scoala la cei mici sau in cazul interviurilor de angajare si mediilor foarte presante.
29,50 lei
Aceste pastile `de salvare` sunt ideale pentru a face fata stresului examenelor sau a testelor de conducere, pentru prima zi de scoala la cei mici sau in cazul interviurilor de angajare si mediilor foarte presante.
47,50 lei
Crema intens hidratanta, non-grasa, pentru pielea uscata, aspra si sensibila. Este recomandata pentru zonele afectate de traumatisme si factori externi (lovituri, eruptii, arsuri chimice, vanatai, taieturi, entorse etc.).
50,00 lei
Rescue Remedy Liquid Bach original Flower Remedies un remediu salvator pentru momentele stresante sau urgentele solicitante de peste zi
57,00 lei
Remediu floral din maslin olive Olea europaea Bach Original Flower Remedies pentru cei care sunt asa de epuizati si obositi incat simt ca nu mai au putere sa mai faca niciun efortnbspnbsp
61,00 lei
Un spray utilizat cu succes in perioadele stresante in care nerabdarea, tensiunile si presiunile de tot felul ne afecteaza, in cazul emotiilor necontrolate, inaintea unui interviu, in cazul copiilor pentru a le opri acesele de furie etc. Rescue Remedy ne ajuta sa ne concentram, sa ne relaxam si sa obtinem calmul necesar.
57,00 lei
Stoc epuizat
Remediu floral din cretisoara mimulus Mimulus guttatus Bach Original Flower Remedies recomandat in cazuri de teama pentru lucruri lumesti boala durere accidente saracie frica de intuneric sau de singuratate de nenorocirinbsp
Se afiseaza 1-7 din 7 articole

Remedii Florale Bach Eco & Organice

Terapia cu florile Bach este una din terapiile naturale, subtile, functionand la un nivel delicat si ajutand individul sa treacăapeste momente dificile din viata, cum ar fi starile de depresie, furie, anxietate, probleme de concentrare, insomnii etc. Este  recunoscuta peste tot in lume ca forma eficienta si sigura de tratament, complementar celo...

Terapia cu florile Bach este una din terapiile naturale, subtile, functionand la un nivel delicat si ajutand individul sa treacăapeste momente dificile din viata, cum ar fi starile de depresie, furie, anxietate, probleme de concentrare, insomnii etc. Este  recunoscuta peste tot in lume ca forma eficienta si sigura de tratament, complementar celorlalte forme de terapie, inclusiv medicina tradiționala, homeopatia, psihoterapia, acupunctura etc.

 

Cine a dezvoltat remediile Bach?  

Terapia florala a fost dezvoltata acum 60 de ani de catre Edward Bach, un cunoscut medic si un eminent cercetator britanic, care a lucrat ca medic chirurg, ca medic de urgenta, dar si ca bacteriolog. Dr. Edward Bach considera ca atitudinea mentala joaca un rol vital in mentinerea sanatatii si in recuperarea din boala. El spunea: „A fi sanatos inseamna sa traiesti in armonie cu mintea, trupul si sufletul”.

Doctorul Bach a descoperit 38 de remedii, fiecare dintre ele indicat intr-o anumita stare emotionala, plus o combinatie de cinci esente florale denumit „Rescue Remedy”, pentru situatii de stres sau emergenza, lasand astfel medicinei un sistem terapeutic extrem de benefic in tratarea starilor emotionale ale oamenilor, pe care le considera responsabile de sanatatea intregului organism.

 

Cum functioneaza terapia Bach?

Echilibrarea emotiilor prin terapia florala se realizeaza printr-un tratament bland, lipsit de toxicitate. Remediile florale Bach actioneaza conform principiului foitelor de ceapa, din strat in strat, treptat, pentru a ajunge la miezul acesteia, unde este inscrisa adevarata noastra personalitate. Fiecare remediu trateaza o stare specifica si in functie de situatie putem alege unul sau mai multe remedii, reactiile noastre emotionale fiind complexe.

Dificultatile emotionale cu care ne confruntam, gandurile care ne chinuie, defectele de comportament si manifestarile negative ale caracterului nostru ne influenteaza sanatatea. 

Mai multe