Categorie: Detergenti Vase

Sunt 20 produse.

Se afiseaza 1-20 din 20 produs(e)

Filtre active

Detergentii bio (biologici, organici sau ecologici) contin enzime de curatare si ingrediente active naturale, extrase din plante. Aceste produse sunt „prietenoase” cu mediul inconjurator si nu contin nicio substanta toxica sau sintetica.

Fiecare alegere pe care o facem, chiar daca pare mica, este o bucatica din marele puzzle al protejarii naturii unde fiecare efort conteaza. In ultimii ani ne-am schimbat din ce in ce mai mult perceptia asupra naturii si recunoastem importanta si beneficiile unei vieti responsabile fata de mediul inconjurator. Noi ne gandim la ceea ce lasam mostenire copiilor nostri si va invitam si pe voi sa fiti din ce in ce mai activi si constienti de acest lucru.

   

Ingredientele oricarui produs de curatare, prin utilizare, ajung, in cele din urma, in aer. Fie ca e vorba de solutia de curatat suprafetele, detergentul si balsamul de haine sau solutia pentru vase. In cazul produselor biodegradabile, compozitia acestora permite un plus de comfort pentru respiratie in timpul utilizarii, asigurand in casa un mediu mai sigur pentru tine, membrii familiei sau animalele de companie.

Produsele de curatat clasice, pentru o eficienta mai mare, contin substante chimice care pot avea efecte negative asupra pielii mainilor, generand in timp sensibilitate suplimentara si reactii alergice. Produsele biodegradabile, indiferent ca este vorba de solutiile pentru curat vase si sticla, de cele degresante sau cele pentru curatarea suprafetelor, prin compozitia lor sunt mult mai blande cu pielea, putand fi utilizate chiar de catre persoanele cu piele sensibila.

In magazinele noastre gasiti mai multe tipuri de detergenti de vase naturale si biodegradabile.