Tratamente & Remedii Naturiste Creier

53 produse
pe pagina

Ceai pentru Concentrare N163 20dz Fares

20 de plicuri cu ceai din plante care stimuleaza circulatia cerebrala, imbunatatesc oxigenarea creierului si sustin capacitatea de invatare si concentrare.

Ceai de Coltii Babei 50g Anima Plant

13,50 lei
Ceai din parti aeriene de coltii-babei (Tribulus terrestris L.) de la Anima Plant, un produs romanesc 100% natural, cu utilizare traditionala. Este un produs traditional din plante medicinale si aromatice autohtone, alcatuit din materii prime vegetale prelucrate primar intr-o forma simpla (maruntite) si nu contine coloranti sintetici, arome artificiale...

Omega 3-6 Vegetal pentru Copii Inteligenti 60cps Hofigal

13,50 lei
Capsule moi cu acizii grasi Omega 3 si Omega 6 intr-un raport optim (1:3), un supliment alimentar natural fara metale grele, net superior uleiului de peste (1:4-5).

Sirop Tonic Cerebral 200ml Dacia Plant

19,00 lei
Sirop `Tonic Cerebral – Memorie si atentie` Dacia Plant, supliment alimentar ce este recomandat atat in cazul dificultatilor de concentrare cat si pentru a sustine performantele cerebrale in perioadele de solicitare intelectuala intensa. Produs cu o combinatie unica de plante cu puternic efect de imbunatatire a memoriei si a atentiei.

Omega 3 si Omega 6 Vegetal 600mg 60cps Hofigal

19,50 lei
Capsule moi cu acizii grasi Omega 3 si 6 (600mg) intr-un raport optim (1:3), un supliment alimentar natural fara metale grele, net superior uleiului de peste (1:4-5).

Omega 3 si Omega 6 Vegetal 900mg 40cps Hofigal

20,00 lei
Capsule moi cu acizii grasi Omega 3 si 6 (900mg) intr-un raport optim (1:3), un supliment alimentar natural fara metale grele, net superior uleiului de peste (1:4-5).

Ulei de Catina 900mg 40cps Hofigal

31,50 lei
Uleiul de catina din capsulele moi de la Hofigal revigoreaza si tonifica organismul. Este un supliment alimentar polivitaminic, un concentrat natural bogat in fitonutrienti si substante bioactive ce sustin sanatatea intregului organism (retina, inima, tubul digestiv, sistem imunitar) si contribuie la mentinerea sanatatii tesuturilor, influenand pozitiv...

Ulei Seminte In Omega 3-6-9 90cps Rotta Natura

39,50 lei
Capsule cu ulei din seminte de in, sursa vegetale de acizi grasi omega 3-6-9. Ingrediente/capsula: 1000 mg de ulei din semințe de in cu Omega 3 (acid alfa-linolenic) 540 mg, Omega 6 (acid linoleic) 150 mg, Omega 9 (acid oleic) 210 mg.

Q-Calm cu valeriana si passiflora 60 cps Kotys

42,00 lei
Q-Calm cu valeriana si passiflora - supliment alimentar pentru mentinerea sanatatii psihice si fonctionarea normala a sistemului nervos.

Q-Circulatie Plus cu ginkgo biloba si rozmarin 60 cps Kotys

43,00 lei
Q-Circulatie Plus este un supliment alimentar care sustine circulatia periferica si circulatia la nivel cerebral.

DVR-Stem Neuro 90cps DVR Pharm

43,00 lei
Capsule din gama Celule Stem Normo, un stimulator de celule stem conceput pentru buna functionarea a sistemului nervos. Ingredientele sale stimuleaza circulatia sanguina la nivelul creierului, imbunatatind atenția si capacitatea de efort intelectual, optimizeaza coordonarea neuro-motorie.

Fier Lipozomal FE-LIP 20mg 30 plicuri Liposhell

50,00 lei
Fierul este un micronutrient esential care joaca multe roluri importante in organism.

Memorie si Circulatie Cerebrala N172 63cps Fares

52,00 lei
Capsule Circulatie Cerebrala si Memorie 1 N132 Fares Favorizeaza circulatia sangelui la nivel cerebral si sustin o memorie buna
Se afiseaza 1-24 din 53 articole

Tratament Natural Pentru Creier

    

Ce este o boala neurodegenerativa?

Boala neurodegenerativa este termenul generic pentru o serie de conditii care in principal afecteaza neuronii creierului uman.

Neuronii sunt structurile care construiesc sistemul nervos, care include creierul si maduva spinarii. In mod normal, neuronii nu se reproduc si nu pot fi inlocuiti, astfel ca, a...

    

Ce este o boala neurodegenerativa?

Boala neurodegenerativa este termenul generic pentru o serie de conditii care in principal afecteaza neuronii creierului uman.

Neuronii sunt structurile care construiesc sistemul nervos, care include creierul si maduva spinarii. In mod normal, neuronii nu se reproduc si nu pot fi inlocuiti, astfel ca, atunci cand se deterioreaza sau mor, nu pot fi inlocuiti de organism. Exemple de boli neurodegenerative :maladia Parkinson, Alzheimer si maladia Huntington.

Bolile neurodegenerative sunt afectiuni incurabile si debilitante care duc la degenerarea progresiva si / sau moartea celulelor nervoase. Acestea cauzeaza probleme de deplasare (numite ataxii) sau de functionare mentala (numite demente).

Dementa este responsabila pentru cea mai mare parte din cazurile de Alzheimer (aproximativ 60-70% din cazuri).

   

Bolile neurodegenerative pe care se axeaza JPND sunt:
  • Boala Alzheimer (AD) si alte tipuri de dementa
  • Boala Parkinson (PD) si alte afectiuni aferente PD
  • Boala Prion
  • Boli neuronului motor (MND)
  • Boala Huntington (HD)
  • Ataxie spinocerebelara (SCA)
  • Atrofie musculara spinala (SMA)

 

Pana in prezent, descoperirea de noi terapii pentru persoanele care sufera de afectiuni neurologice a fost o provocare continua, marcate de multe esecuri. Cu toate acestea, exista motive de optimism. Cu fiecare zi, intelegem mai bine genomul uman, apar noi progese in imagistica, iar datele din  studii clinice ii ajuta pe cercetatori sa cunoasca din ce in ce mai bine procesele deosebit de complexe care se desfasoara la nivel neuronal, care sunt legaturile dintre componentele sistemului nervos si ce se intampla cand acestea nu functioneaza.

Creierul uman ramane cel mai complex organ si multe aspecte legate de functionarea acestuia raman inca nedescoperite.

Mai multe