Alimente pentru Diabetici Bio & Naturale

57 produse
pe pagina
12,50 lei
Paste pentru diabetici bogate in fibre alimentare Contin faina de grau gluten vitalis si fibre de ovaz
13,00 lei
Paste pentru diabetici bogate in fibre alimentare Contin faina de grau gluten vitalis si fibre de ovaz
13,00 lei
Extract natural din Stevia rebaudiana glicerina farmaceutica
12,50 lei
Paste pentru diabetici bogate in fibre alimentare Contin faina de grau gluten vitalis si fibre de ovaz
14,00 lei
Fructoza „Naturmind” Biorganik, produs destinat folosirii curente ca indulcitor, avand o putere de indulcire de 1,5-2 ori mai mare decat a zaharului.
O folie cu 10 tablete de guma de mestecat cu xylitol Spry de la Xlear.
14,50 lei
Este un indulcitor folosit in mod natural ca un inlocuitor al zaharului, regasit in fibrele multor fructe, in legume, ciuperci, cereale sau scoarta unor copaci. Este la fel de dulce precum zaharoza avand insa doar doua treimi din caloriile acesteia si cu 75% mai putini carbohidrati.
11,00 lei
Indulcitor de masa pe baza de eritritol si extract din Stevia rebaudiana 'Sweet & Safe' Sly Nutritia, in pliculete (doze) de 1g.
12,50 lei
Indulcitor de masa pe baza de eritritol si extract din Stevia rebaudiana 'Sweet & Safe' Sly Nutritia, in tablete usor de folosit.
29,50 lei
Stoc epuizat
Produsul nu are adaos de zahar adresandu se persoanelor bolnave de diabet si poate fi folosit pentru prajituri coapte in masina de paine sau intr un cuptor traditional
40,50 lei
Produsul se adreseaza persoanelor bolnave de diabet si celor care urmeaza diverse diete din acest amestec de fainuri putandu se prepara in cuptor traditional sau in masina de paine paine gustoasa de calitate bogata in fibre si seminte dar si diverse prajituri si produse de patiserie
Guma de mestecat fara zahar cu ceai verde 10buc108g indulcita cu xylitol 100 natural Spry Produs fara OMG sau gluten
Guma de mestecat fara zahar cu scortisoara 10buc108g indulcita cu xylitol 100 natural Spry Produs fara OMG sau gluten
Guma de mestecat fara zahar cu menta creata 10buc108g indulcita cu xylitol 100 natural Spry Produs fara OMG sau gluten
Guma de mestecat fara zahar cu menta 10buc108g indulcita cu xylitol 100 natural Spry Produs fara OMG sau gluten
25,00 lei
Stoc epuizat
Dulceata (gem dulce) de capsuni fara adaos de zahar marca Good Good, indulcita cu indulcitori naturali (eritritol si glicozide din steviol).
12,50 lei
Basmati in hindi semnifica plin de aroma, aceasta aroma dublata de lungimea neobisnuit de mare a boabelor fierte deosebind-l de celelalte tipuri de orez Avand un indice glicemic de 56-69 este mai potrivit pentru diabetici decat alte cereale si decat produsele de patiserie obtinute din faina alba.
Ciocolata neagra cu piper rosu (roz), scortisoara si chilli de la Torras este fara zahar, fiind indulcita cu maltitol.
24,50 lei
Stoc epuizat
Dulceata de afine fara adaos de zahar marca Good Good, indulcita cu indulcitori naturali (eritritol si extract de stevie). Este un "Gem Dulce" delicios potrivit pentru consumatorii vegani, pentru diabetici si pentru cei ce pastreaza dieta ketogenica (keto).
25,00 lei
Stoc epuizat
Dulceata de caise fara adaos de zahar marca Good Good, indulcita cu indulcitori naturali (eritritol si glicozide din steviol). Este un "Gem Dulce" delicios potrivit pentru consumatorii vegani, pentru diabetici si pentru cei ce pastreaza dieta ketogenica (keto).
11,00 lei
Frunze de stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) de calitate superioara, ecologice, culese manual. Se pun intr-un recipient potrivit, se toarna apa fierbinte (70-80 grade Celsius) deasupra si indulciti bauturile cu aceasta infuzie sau adaugati frunzele peste alte plante si infuzati-le impreuna, ca ceai.
Ciocolata Stevia cu lapte si migdale, avand ca indulcitori glicozide maltitol si steviol.
Ciocolata Stevia cu lapte si orez expandat, avand ca indulcitori glicozide maltitol si steviol.
Se afiseaza 1-24 din 57 articole

Alimente pentru Diabetici Eco & Organice