Categorie: Batoane Proteice

Sunt 40 produse.

Se afiseaza 1-40 din 40 produs(e)

Filtre active

    

Ce sunt batoanele proteice?

Batoanele proteice reprezinta probabil cel mai simplu si mai rapid mod de a ne asigura doza necesara de hrana atunci cand nu avem prea mult timp la dispozitie.

Acestea reprezinta un aliment nutritiv care contine o cantitate ridicata de proteine raportat la cea de carbohidrati sau grasimi. Aceste batoane constituie o sursa de energie la indemana noastra oricand, fiind foarte simplu de consumat.

Batoanele proteice reprezinta o gustare populara pentru ca sunt o modalitate ușoarasi rapida de a adauga proteine si alti nutrienti la dieta noastra atunci cand avem o viata activasi suntem foarte ocupati.

In prezent, exista o mare varietate de batoane proteice, cu cele mai diverse arome si consistente, așa ca, indiferent de gusturile pe care le avem, putem gasi oricand batonul proteic perfect pentru noi.

    

Atentie insa: batoanele proteice nu ar trebui niciodata sa inlocuiasca o alimentatie variatasi sanatoasa, bogata in vitamine, minerale si antioxidanti din surse naturale. Cu toate acestea, batoanele pot constitui o alternativa excelenta in unele situatii, mai ales atunci cand suntem tentati de alimentele procesate nesanatoase de care ne impiedicam la tot pasul.

De asemenea, nu toate batoanele proteice sunt la fel, respectiv nu toate sunt la fel de sanatoase

 

Cand sa consumam batoane proteice?

Batoanele proteice pot fi consumate in orice moment al zilei, desi e de preferat sa nu mancam un asemenea baton seara inainte de culcare cand organismul nostru nu mai arde in mod optim caloriile care i se ofera.

Cel mai indicat moment pentru a manca un baton proteic este inainte sau dupa practicarea exercitiilor fizice cand corpul nostru are nevoie de un aport suplimentar de proteine.