Miere Bio & Naturale

55 produse
pe pagina
11,50 lei
Miere BioBee cu chilli `Chili Bee`, un amestec in care in mierea naturala poliflora s-a introdus pulbere si bucati de ardei iute. Este perfecta pentru reţete culinare, dar si pentru efectele benefice ale ardeiului iute.
12,50 lei
Mierea poliflora are si ea proprietati curative remarcabile, fiind o sursa de minerale si vitamine, are proprietati antibacteriane , antimicotice si antioxidante, este laxativ natural, antiinflamator, calmant si cicatrizant, are efect emolient pentru piele.
13,00 lei
Gaufre cu miere Longevita produs de post ecologic 100 natural Solaris Plant
14,50 lei
Mirea de tei este antiseptica, calmanta pentru sistemului nervos, previne si trateaza afectiunile sistemului respirator (astm si bronsite), probleme gastrointestinale si ale bilei, are efect revigorant cardiovascular, efect cicatrizant pentru arsuri.
15,00 lei
Miere cu propolis si echihnacea Apilife Drd ing Dostetan Cornelia Abalaru apicultor
15,00 lei
Polenul cuprinde toti aminoacizii esentiali lipide glucide vitamine minerale enzime etc Proaspat recoltat contine foarte mult Qi putand fi considerat astfel un adevarat aliment viu
15,00 lei
Miere cu Laptisor de Matca apicultor Dostetan Cornelia Abalan Apilife Gratie compozitiei sale exceptionale laptisorul de matca previne si trateaza o serie de afectiuni dar are si un rol important in regenerarea organismului
16,50 lei
Deschisa la culoare si critalizata cu cristale mici, mierea de rapita (Brasica napus) este recomandata in afectiuni ale rinichilor. Datorita cristalelor sale foarte fine mierea are aspectul unei creme, este deci "tartinabila" (ramane pe felia de paine)!
18,50 lei
Supliment alimentar 100% natural usor de asimilat in organism, cu efecte antioxidante si antibacteriene. Combinatia dintre miere si catina asigura buna functionare a organismului, produsul fiind recomandat pentru intarirea sistemului imunitar.
19,00 lei
Miere in amestec cu coacaze negre, un produs cu un gust foarte placut. Coacazele negre ii aduc un plus de vitamina C si de fier.
19,00 lei
Mai putin dulce decat mierea poliflora sau cea de salcam si foarte aromata, mierea de zmeur cristalizeaza usor, este bogata in antioxidanti, in substante minerale si vitamine, acizi grasi si enzime, avand multe utilizari terapeutice.
19,50 lei
Este mierea dirijat cristalizata, care pe parcursul cristalizarii naturale este amestecata din cand in cand. Rezultatul este un produs tartinabil care isi pastreaza cremozitatea, fara sa necesara incalzirea mierii. In mierea astfel obtinuta se adauga fructe uscate si macinate, precum si catina.
19,50 lei
Miere in amestec cu coacaze negre, un produs cu un gust foarte placut. Coacazele negre ii aduc un plus de vitamina C si de fier.
20,00 lei
Usor asimilabila datorita zaharurilor simple pe care le contine, mierea are in cantitati mari vitamine de grupa B si vitamina C, enzime, acizi organici si saruri minerale, iar propolisul  este unul dintre cele mai bune antibiotice naturale, fiind considerat cel mai puternic antiinfectios cunoscut.
23,50 lei
Miere poliflora ambalata la stick de 10g, tocmai buna pentru un ceai. Este din gama `Aurum Nobile Honey` de la Gold Demetra Honey, mierea pura romaneasca 100% naturala, ambalata intr-un proces automatizat perfect controlat, ce pastreaza intreaga bogatie oferita noua de albine.
24,00 lei
Miere din flori de pe faneata, buna ca pe vremuri! Este culeasa de albine crescute traditional in Muntii Zarandului de apicultori ce respecta mediul (natura).
24,00 lei
Mierea pura de zmeur este o miere mai putin dulce decat cea de salcam, mierea de tei sau cea poliflora si are o aroma aparte, fiind una dintre cele mai rafinate mieri romanesti.
24,50 lei
Recomandat in cazuri de anemii, alergii, surmenaj sau deficit de calciu, este indicat in boli de ficat, de fiere sau pancreas, tulburari de climateriu (menopauza, andropauza), persoanelor cu tulburari hormonale sau cu osteoporoza.
25,00 lei
Amestec de miere de albine minim 65 polen propolis si laptisor de matca Supliment alimentar 100 natural fara conservanti
26,00 lei
Miere cu trandafir `ApicolScience`, supliment alimentar foarte nutritiv cu efecte benefice multiple asupra sanatatii organismului. Actiuni: sustine tonusul tractului digestiv, echilibrul mental, echilibrul acid si debutul somnului, ajuta la pastrarea confortului tenului si a pielii.
Se afiseaza 1-24 din 55 articole

Miere Eco & Organice

   

Ce este mierea?

Mierea este un aliment natural extreme de valoros produs de albine prin trasformarea enzimatica a nectarului floral sau a unor sucuri extraflorale. Asadar, dupa origine sunt doua tipuri de miere naturala (evident intotdeauna doar produsa de albine): florala (din nectarul florilor) si extraflorala (miere de mana sau de padur...

   

Ce este mierea?

Mierea este un aliment natural extreme de valoros produs de albine prin trasformarea enzimatica a nectarului floral sau a unor sucuri extraflorale. Asadar, dupa origine sunt doua tipuri de miere naturala (evident intotdeauna doar produsa de albine): florala (din nectarul florilor) si extraflorala (miere de mana sau de padure).

Mierea de albine din nectarul florilor poate fi monoflora: miere de salcam, miere de tei, miere de floarea soarelui, miere de rapita si miere poliflora (din mai multe plante melifere): miere de mai, miere de balta, miere de faneata, etc. Mierea de mana poate fi obtinuta in zona padurilor de conifere (de brad, de pin, etc) sau in zona padurilor de foioase (de stejar, de fag, etc).

 

Aroma fiecarui tip de miere de albine este data de uleiurile eterice specifice plantelor melifere din care provine nectarul florilor. Asadar gustul mierii este evident dulce (nu toate tipurile de miere sunt la fel de dulci), cu nuante perceptibile complet diferite de la un sortiment la altul. 

 

Cristalizarea mierii

Cristalizarea mierii este un proces natural care certifica autenticitatea produsului. Calitatea mierii naturale nu este denaturata de fenomenul de cristalizare (popular se mai foloseste si termenul de miere zaharisita).

Cristalizarea survine datorita proprietatii glucozei de a forma cristale.  Recomandam ca mierea cristalizata sa se consume ca atare. Mierea nu trebuie incalzita peste 35-40 gr Celsius pentru a nu-i distruge toate enzimele si proprietatile active. 

 

Inlocuirea totala a zaharului cu miere, ajuta la diminuarea riscului de aparitie a diabetului si a obezitatii, boli din ce in ce mai raspandite in zilele noastre in special datorita alimentatiei.

In acest subcapitol gasiti mai multe tipuri de miere (miere poliflora, miere de tei, miere de salcam, miere de rapita, miere de mana, etc.) si combinatii de produse apicole cu miere.

Mai multe