Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 0,00 lei - 299,00 lei

Bio

Bio

Vegan

Vegan

Gluten

Gluten

Zahar

Zahar

Alergeni

Alergeni

Marca

Marca

Categorie: Capsule si Comprimate

Sunt 721 produse.

Se afiseaza 1-72 din 721 produs(e)

Filtre active

   

Suplimentele alimentare sunt preparate ce contin vitamine, minerale sau alte substante cu efect nutritional sau fiziologic (fibre, aminoacizi, acizi grasi, extracte vegetale sau animale) care sunt indicate atunci cand, din anumite motive, acestea lipsesc sau nu se regasesc intr-o cantitate suficienta in dieta zilnica, ori atunci cand organismul are nevoie de o suplimentare a nutrientilor, (de exemplu, in starile de boala).

   

Suplimentele alimentare sunt recomandate persoanelor preocupate de un stil de viata sanatos, care vor sa preintampine anumite probleme de sanatate, celor care au o conditie speciala (femei insarcinate sau la menopauza, persoane varstnice si celor care urmeaza diete restrictive sau fac sport intens), precum si in tratamentul complementar al diverselor patologii (hepatite, boli oncologice, boli autoimune etc.). Acestea sunt recomandate si copiilor, atat pentru sustinerea dezvoltarii, cat si pentru corectarea anumitor carente.

Suplimentele alimentare sunt concepute pentru a fi luate in cantitati mici și se vand sub diferite forme, cum ar fi:

  • capsule
  • pulbere
  • picaturi

    

In acest subcapitol gasiti suplimente alimentare sub forma de capsule, incepand de la vitamine si minerale pentru intarirea sistemului imunitar pana la tratamente pentru diferite boli. Sunt produse naturale, vegetale, marea majoritate fiind pe baza de plante / extracte din plante, bacterii lactice, pulberi din anumite superalimente, sau pe baza de produse apicole. Depinde si de produs, gasiti cutii cu mai putine capsule sau cutii mai mari, pentru o cura intreaga.

Ele nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie completa, un regim alimentar echilibrat, o igiena alimentara sau exercitiile fizice necesare unei bune functionari a organismului.