Despre Noi

Sanatate fara compromisuri. Interes si bunavointa pentru oameni. Respect fata de natura. Calitate, calitate, calitate. Abordare holistica. Profesionalism de varf. Spirit de echipa, integritate si indrazneala. Rezolvarea eficienta si prompta a problemelor.

 

Paradisul este in tine!

Sanatatea reprezinta o stare de armonie, mentala, emotionala si fizica. Puritatea si armonia trebuie sa se regaseasca atat in ceea ce mananci, in regimul de viata pe care il ai cat si in mediul in care traiesti, gandurile pe care le dezvolti cat si in sentimentele pe care le ai. A-i iubi si respecta pe ceilalti porneste intai de la propria persoana.

Magazin Holistic

Din 1996, PARADISUL VERDE este o importanta sursa de produse naturale si cunoastere atat pentru brasoveni cat si pentru companiile partenere din intreaga tara.

Magazinele noastre vizeaza fiinta umana ca un tot: minte, suflet si corp. In plus, in procesul de cumparare esti asistat de consilieri cu cunostinte de nutritie, api-fitoterapie si medicina traditionala indiana Ayurveda, care gasesc cele mai bune solutii pentru nevoile tale la cel mai mic buget alocat.

Alegerea naturala

Peste 500 de produse autohtone si din import, certificate biologic, alte peste 4.500 de produse 100% naturale, remedii, carti sau aparate de uz casnic sunt disponibile in magazinele noastre din Brasov, Str. Sfantul Ioan 4-6 , Galeriile Auchan si Carrefour si de ceva timp si in Bucuresti, P-ta Rosetti 6.

Ti-am pregatit doar produse de calitate inalta, intr-o gama foarte diversa, cu mai multe categorii:

  •  remedii naturale: ceaiuri din plante medicinale, tincturi, uleiuri volatile, unguente, o gama variata de produse apicole, de la miere, propolis,polen pana la laptisor de matca, pastura , coctailuri apicole.
  • alimente: cereale integrale, fulgi de cereale, fainuri, paste fainoase, instanturi, inlocuitori de lapte si cafea, seminte de diverse tipuri, leguminoase,  fructe deshidratate si confiate, condimente, sucuri naturale de fructe si legume, nectaruri, uleiuri presate la rece, preparate din soia. produse dietetice pentru diabetici si celiaci (produse fara gluten).
  • dulciuri apetisante: biscuiti, batoane din cereale, fursecuri, covrigei, ciocolata, fulgi, crochete delicioase din mei,etc. dar si pireuri fructe destinate sugarilor.
  • cosmetice naturale si bio: creme, lotiuni, sampoane, sapunuri solide si lichide, masti, geluri de dus, paste de dinti etc.
  • detergenti bio: detergenti universali, pentru vase si pentru haine.
  • vinuri curative si bio, de masa
  • carti care iti pot schimba profund si benefic viata.

PARADISUL VERDE INC SRL

Str. Sfantu Ioan, Nr. 6, Ap. 3, Brasov, jud. Brasov – 500030, România

CUI: RO8227859

Numar inregistrare la Registrul Comertului: J08/233/1996

Capital social: 100000lei

office@paradisulverde.com (timp de raspuns maxim 1 zi lucratoare)

tel: 0268/474321 (9:00 – 17:00) birou

fax: 0268/474321 (9:00 – 17:00) birou

Paradisul Verde este marca inregistrata la OSIM sub numerele 105274 si 124231.

Comentariile sunt închise.