Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 63,00 lei - 79,00 lei

Gluten

Gluten

Zahar

Zahar

Categorie: Horeca

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active

    

Ce inseamna HORECA?

Aceasta asociere a silabelor unor cuvinte, provine din Olanda, unde a fost folosita pentru prima oara pentru a denumi unitar domeniul Hotelurilor, Restaurantelor si Cafenelelor.

Mai tarziu acest acronim, HoReCa, a fost utilizat pentru a descrie activitatea Hotelurilor, Restaurantelor si Cantinelor, astazi fiind utilizat pentru Hoteluri, Restaurante si Catering, deoarece se considera ca spatiile precum cafenelele si cantinele pot fi incluse in categoria restaurante.

HoReCa este un sector important al industriei serviciilor alimentare. HoReCa se refera la spatiile de cazare si unitatile care servesc alimente si bauturi.

Spre exemplu, putem include in domeniul HoReCa o pensiune de mici dimensiuni care ofera turistilor un spatiu de cazare si o unitate de alimentare, dar in acelasi timp putem include un hotel de 5 stele cu 200 de camere care are un restaurant de 1000 de locuri.

    

Pentru orice consumator domeniul HoReCa ar trebui sa reprezinte un domeniu al placerii, legat fie de vizite si vacante (Hotelurile – spatiul de cazare), de placerea de a savura anumite preparate si bauturi in spatii special amenajate (Restaurante), precum si placerea de a comanda si a savura acasa cele mai bune mancaruri (Catering).

In ultimii ani, extinderea mondiala a serviciilor turistice, globalizarea si inclinatia noii generatii spre calatorii, dezvoltarea cu precadere a transporturilor aeriene, dar nu numai, dar si posibilitatile financiare tot mai mari ale consumatorilor, au facut ca industria HoReCa sa creasca, iar prestatorii de servicii din domeniu sa isi imbunatateasca activitatea.

In ultimul timp segmentul HoReCa a devenit unul foarte competitiv, unde calitatea si profesionalismul serviciilor oferite este pe primul loc.