Polen Bio & Naturale

6 produse
11,50 lei
Polenul este considerat un aliment complet datorita nutrientilor pe care ii contine polenul si mierea fiind singurele resurse alimentare care conform cercetarilor contin 22 de nutrienti
12,50 lei
Polenul si mierea de albine sunt singurele resurse alimentare care s au descoperit ca au 22 de nutrienti din aceasta cauza polenul fiind considerat un aliment complet
12,50 lei
Polenul este considerat un aliment complet datorita nutrientilor pe care ii contine: aminoacizi, grasimi si mai ales acizi nesaturati, fermenti, hormoni, vitamine, flavonoizi, vitamina A, provitamina A, vitamina E, minerale, numeroase microelemente, multa lecitina si in special acizi nucleici.
19,00 lei
Pulbere ecologica din fructe de catina romaneasca in amestec cu polen, un produs cu multiple efecte benefice pentru organismul uman. 100% natural!
23,50 lei
Bogat in vitamine, minerale, oligoelemente si aminoacizi, este un aliment complet pentru un stil de viata sanatos si echilibrat, dar pentru a fi bine asimilate granulele sale trebuie mai intai dizolvate, polenul fiind apoi adaugat in cereale sau servit cu o salata de fructe.
24,00 lei
Stoc epuizat
Indicat pentru intarirea sistemului imunitar in cazuri de convalescenta, revitalizantul sustine organismul in anemii si avitaminoze, stres sau stari depresive, sustine activitea inimii si reglarea metabolismului (pt. scaderea in greutate), este indicat in boli de ficat, combate efectele alcoolismului si tabagismului.
Se afiseaza 1-6 din 6 articole

Polen Eco & Organice

   

Ce este polenul?

Polenul, unul din darurile de nepretuit ale naturii reprezinta esenta vindecatoare a sute de flori, adunata cu multa migala si truda de catre albine. Aceasta cobinatie magica si unica a naturii este bogata in vitamine precum B1, B2, B6, C, E, D, minerale si oligoelemente, proteine (din care jumatate sunt aminoacizi), lipid...

   

Ce este polenul?

Polenul, unul din darurile de nepretuit ale naturii reprezinta esenta vindecatoare a sute de flori, adunata cu multa migala si truda de catre albine. Aceasta cobinatie magica si unica a naturii este bogata in vitamine precum B1, B2, B6, C, E, D, minerale si oligoelemente, proteine (din care jumatate sunt aminoacizi), lipide, glucide ,enzime, hormoni si antibiotice naturale.

Polenul furnizeaza corpului uman numeroase elemente de care omul modern este adesea lipsit. Acesta actioneaza cu certitudine rapid intarind, revitalizand si fortificand organismul.

Proprietatile sale cu adevarat miraculoase au fost descoperite de catre apicultori, care au constatat ca cele mai viguroase familii de albine provin din cele care inca din timpul primaverii aduna mari provizii de polen. Polenul contine o subtanta care accelereza cresterea precum si subtante antibiotice importante in lupa impotriva unor salmonele precum si a colibacililor. In acelasi timp sporeste cantitatea de hemoglobina din sange fapt ce il indica in tratamentul persoaneloe afectate de anemie.

Polenul are numeroase beneficii precum: accelereaza procesul de crestere, echilibreaza sistemul nervos, regleaza functiile intestinelor, are actiune de stimulare, de tonifiere precum si proprietati antibacteriene si antianemice.

 

Sugestii de consum

Polenul poate fi integrat cu ușurințăîn mesele de mic-dejun și gustări, cum ar fi în iaurturi, terciuri, budinci sau smoothie-uri. Îl poți folosi chiar și în deserturi, de exemplu, în compoziția pentru ciocolată de casă sau granola. 

Trebuie mentionat faptul ca polenul este contraindicat persoanelor ce sufera de obezitate, exces de colesterol, si lipide in sange, diabet precum si in cazul celor cu manifestari alergice.

 

In acest subcapitol gasesti polen uscat in diferite cantitati, precum si cocktailuri apicole cu polen.

Mai multe