Polen Bio & Naturale

6 produse
11,50 lei
Polenul este considerat un aliment complet datorita nutrientilor pe care ii contine polenul si mierea fiind singurele resurse alimentare care conform cercetarilor contin 22 de nutrienti
12,50 lei
Polenul si mierea de albine sunt singurele resurse alimentare care s au descoperit ca au 22 de nutrienti din aceasta cauza polenul fiind considerat un aliment complet
12,50 lei
Polenul este considerat un aliment complet datorita nutrientilor pe care ii contine: aminoacizi, grasimi si mai ales acizi nesaturati, fermenti, hormoni, vitamine, flavonoizi, vitamina A, provitamina A, vitamina E, minerale, numeroase microelemente, multa lecitina si in special acizi nucleici.
23,00 lei
Bogat in vitamine, minerale, oligoelemente si aminoacizi, este un aliment complet pentru un stil de viata sanatos si echilibrat, dar pentru a fi bine asimilate granulele sale trebuie mai intai dizolvate, polenul fiind apoi adaugat in cereale sau servit cu o salata de fructe.
19,00 lei
Stoc epuizat
Pulbere ecologica din fructe de catina romaneasca in amestec cu polen, un produs cu multiple efecte benefice pentru organismul uman. 100% natural!
24,00 lei
Stoc epuizat
Indicat pentru intarirea sistemului imunitar in cazuri de convalescenta, revitalizantul sustine organismul in anemii si avitaminoze, stres sau stari depresive, sustine activitea inimii si reglarea metabolismului (pt. scaderea in greutate), este indicat in boli de ficat, combate efectele alcoolismului si tabagismului.
Se afiseaza 1-6 din 6 articole

Polen Eco & Organice