Categorie: Sanitare

Sunt 25 produse.

Se afiseaza 1-25 din 25 produs(e)

Filtre active

   

O casa curata si stralucitoare nu trebuie sa insemne substante chimice agresive care pot produce alergii periculoase familiei tale, cum ar fi dermatite sau afectiuni respiratorii. Descopera un nou mod de a curata cu ajutorul detergentilor bio lichizi si produselor ecologice de curatare, complet naturale, hipoalergenice si biodegradabile, pentru intreaga casa. De la vase, rufe sau baie, pana la solutii de spalat pe jos, aici ti-am pregatit produse din materiale naturale, inspirate de natura si vremurile vechi si fabricate la standardele profesionale si conditiile de calitate de astazi. 

Detergentii bio (biologici, organici sau ecologici) contin enzime de curatare si ingrediente active naturale, extrase din plante. Aceste produse sunt „prietenoase” cu mediul inconjurator si nu contin nicio substanta toxica sau sintetica.

Fiecare alegere pe care o facem, chiar daca pare mica, este o bucatica din marele puzzle al protejarii naturii unde fiecare efort conteaza. In ultimii ani ne-am schimbat din ce in ce mai mult perceptia asupra naturii si recunoastem importanta si beneficiile unei vieti responsabile fata de mediul inconjurator. Noi ne gandim la ceea ce lasam mostenire copiilor nostri si va invitam si pe voi sa fiti din ce in ce mai activi si constienti de acest lucru.

   

Ingredientele oricarui produs de curatare, prin utilizare, ajung, in cele din urma, in aer. Fie ca e vorba de solutia de curatat suprafetele, detergentul si balsamul de haine sau solutia pentru vase. In cazul produselor biodegradabile, compozitia acestora permite un plus de comfort pentru respiratie in timpul utilizarii, asigurand in casa un mediu mai sigur pentru tine, membrii familiei sau animalele de companie