Tratamente & Remedii Naturiste Palpitatii

13 produse
0 Comentarii 
22,50 lei
EXTRACT GEMOTERAPEUTIC PADUCEL MLAD50ml PLANTEXTRMacerat glicerinic din mladite de paducel
0 Comentarii 
10,00 lei
Ceai de Valeriana, recomandat in insomnii, crampe musculare, aritmie si ischemie cardiaca sau gastrite pe fond de suprasolicitare nervoasa, spasme gastrointestinale, anxietate sau depresii.
0 Comentarii 
Ceai din iarba (parti aeriene) de talpa-gastei, supliment alimentar ce sustine buna functionare a aparatului cardiovascular, mentine tensiunea arteriala in limite normale, relaxeaza si induce o stare mentala normala.
0 Comentarii 
21,00 lei
Ceai de plante medicinale pentru afectiuni cardiace un remediu naturist din Farmacia Domnului Ambro Plant Este un supliment alimentar suta la suta natural
0 Comentarii 
33,00 lei
Capsule pentru sanatatea inimii si pentru energie sporita cu KanekaQ10 de la Kaneka Corporation din Japonia o coenzima Q10 de calitate superioara extrasa din drojdie de bere si microparticule de coenzima Q10 cu absorbtie rapida
0 Comentarii 
85,00 lei
Capsule Telom-R, un remediu naturist impotriva alergiilor, din extracte vegetale si uleiuri esentiale.
0 Comentarii 
85,00 lei
Capsule Telom-R Cardiovascular, un remediu naturist pentru sanatatea aparatului cardiovascular din extracte vegetale si uleiuri esentiale.
0 Comentarii 
85,00 lei
Capsule Telom-R Cerebral este un remediu naturist din extracte vegetale si uleiuri esentiale ce sustin imbunatatirea atentiei, marirea capacitatii de concentrare si a memoriei, fiind utile in cazuri de tulburari cerebrale.
0 Comentarii 
27,00 lei
Capsule cu paducel pentru dereglari cardiovasculare. Ingrediente: extract din frunze si flori de paducel (Crataegus monogyna), maltodextrina, capsula de gelatina.
0 Comentarii 
25,00 lei
Intern se foloseste in cazuri de insomnie, diabet, depresie, anxietate, aritmie cardiaca, viermi intestinali, giardioza, hipertensiune arteriala, afectiuni digestive pe fond de stres. Extern se utilizeaza in cazuri de rani, arsuri, degeraturi, depresie, prevenirea accidentului vascular si a infarctului, pentru muscaturi de capusa, rau de miscare, dureri...
0 Comentarii 
Ceai de vasc Ceaiul Casei Trident Coprimex
0 Comentarii 
Ceai de frunze si flori de paducel, supliment alimentar ce sustine sanatatea aparatului cardiovascular, mentine tensiunea arteriala in limite normale, relaxeaza si induce o stare de bine.
0 Comentarii 
57,00 lei
60 de tablete cu Coenzima Q10 (Co Q 10 forte) cu efecte in afectiunile cardiovasculare. Creste forta de contractie a inimii si sunt un adjuvant eficient pentru sustinerea functiilor aparatului cardiovascular.
Se afiseaza 1-13 din 13 articole

Tratament Natural Pentru Palpitatii