Lotiuni de Corp Bio & Naturale

10 produse
17,50 lei
Lapte de corp Flori de Camp cu ulei de masline parfumat intr o nota extravaganta ce confera pielii un miros deosebit de provocator Utilizat zilnic dupa baie ajuta la parfumarea hranirea si hidratarea epidermei Contine ulei de masline bogat in vitaminele A B1 B2 C D E si K
17,50 lei
Lapte de corp cu ulei de masline parfumat intr o nota extravaganta ce confera pielii un miros deosebit de proaspat Utilizat zilnic dupa baie ajuta la parfumarea hranirea si hidratarea epidermei
29,50 lei
Ulei aromatic pentru masaj Favioil Favisan ce accelereaza microcirculatia si asigura echilibrul lipidic al pielii Produs testat dermatologic
24,50 lei
Stoc epuizat
Lotiune de corp hidratanta cu un complex de ingrediente din lapte de capra (macronutrienti nutritivi) bogate in proteine, acizi organici, lipide, carbohidrati sivitaminele A si D. Este o emulsie nutritiva cu o formula `apa-in-ulei` ce are excelente efecte regenerante, hanitoare si de lubrefiere.
Este o pudra foarte fina obtinuta prin colectarea sevei de bambus, uscarea acesteia si micronizarea ei. Are un continut ridicat de siliciu vegetal, este absorbanta si matifianta si se disperseaza in apa si in compozitii apoase.
62,50 lei
O lotiune delicata si foarte hidratanta ce protejeaza pielea corpului. Actiuni: emolienta si hidratanta, cicatrizanta, antiinflamatoare, calmeaza si reconditioneaza pielea uscata si/sau deteriorata.
24,50 lei
Stoc epuizat
Lotiune de corp protectoare cu ulei de argan ce hidrateaza si netezeste pielea, reface echilibrul hidro-lipidic si reduce hipersensibilitatea acesteia, avand efect puternic de regenerare. Conform rezultatelor obtinute la testele in vivo, aceast produs creste nivelul de umiditate a pielii cu 35%.
29,50 lei
Piatra de alaun este un antiperspirant ce previne eficient mirosul transpiratiei, neutralizand bacteriile care cauzeaza mirosul neplacut. Pielea este lasata sa respire si dupa circa 2-3 minute de la aplicare, va persista o senzatie placuta si mirosul subtil rafinat al apei florale de trandafir.
29,50 lei
Stoc epuizat
Piatra de alaun este un antiperspirant ce previne eficient mirosul transpiratiei, neutralizand bacteriile care cauzeaza mirosul neplacut. Pielea este lasata sa respire si dupa circa 2-3 minute de la aplicare, va persista o senzatie placuta si mirosul subtil rafinat al apei florale de menta.
29,50 lei
Piatra de alaun este un antiperspirant ce previne eficient mirosul transpiratiei, neutralizand bacteriile care cauzeaza mirosul neplacut. Pielea este lasata sa respire si dupa circa 2-3 minute de la aplicare, va persista o senzatie placuta si mirosul subtil rafinat al apei florale de lavanda.
Se afiseaza 1-10 din 10 articole

Lotiuni de Corp Eco & Organice