Lotiuni de Corp Bio & Naturale

8 produse
Este o pudra foarte fina obtinuta prin colectarea sevei de bambus, uscarea acesteia si micronizarea ei. Are un continut ridicat de siliciu vegetal, este absorbanta si matifianta si se disperseaza in apa si in compozitii apoase.
18,50 lei
Lapte de corp Flori de Camp cu ulei de masline parfumat intr o nota extravaganta ce confera pielii un miros deosebit de provocator Utilizat zilnic dupa baie ajuta la parfumarea hranirea si hidratarea epidermei Contine ulei de masline bogat in vitaminele A B1 B2 C D E si K
29,50 lei
Piatra de alaun este un antiperspirant ce previne eficient mirosul transpiratiei, neutralizand bacteriile care cauzeaza mirosul neplacut. Pielea este lasata sa respire si dupa circa 2-3 minute de la aplicare, va persista o senzatie placuta si mirosul subtil rafinat al apei florale de lavanda.
29,50 lei
Piatra de alaun este un antiperspirant ce previne eficient mirosul transpiratiei, neutralizand bacteriile care cauzeaza mirosul neplacut. Pielea este lasata sa respire si dupa circa 2-3 minute de la aplicare, va persista o senzatie placuta si mirosul subtil rafinat al apei florale de menta.
29,50 lei
Piatra de alaun este un antiperspirant ce previne eficient mirosul transpiratiei, neutralizand bacteriile care cauzeaza mirosul neplacut. Pielea este lasata sa respire si dupa circa 2-3 minute de la aplicare, va persista o senzatie placuta si mirosul subtil rafinat al apei florale de trandafir.
30,50 lei
Ulei aromatic pentru masaj Favioil Favisan ce accelereaza microcirculatia si asigura echilibrul lipidic al pielii Produs testat dermatologic
62,50 lei
O lotiune delicata si foarte hidratanta ce protejeaza pielea corpului. Actiuni: emolienta si hidratanta, cicatrizanta, antiinflamatoare, calmeaza si reconditioneaza pielea uscata si/sau deteriorata.
17,50 lei
Stoc epuizat
Lapte de corp cu ulei de masline parfumat intr o nota extravaganta ce confera pielii un miros deosebit de proaspat Utilizat zilnic dupa baie ajuta la parfumarea hranirea si hidratarea epidermei
Se afiseaza 1-8 din 8 articole

Lotiuni de Corp Eco & Organice