Categorie: Apa de Gura

Sunt 26 produse.

Se afiseaza 1-26 din 26 produs(e)

Filtre active

    

Alaturi de periuta si  pasta de dinti, a  atei dentare si a  dusului bucal, folosirea apei de gura contribuie la mentinerea unei bune igiene orale. Este important insa, sa mergi la controale stomatologice regulate si sa respecti recomandarile medicului  in ceea ce priveste alegerea apei de gura potrivite nevoilor tale. 

 

Care sunt beneficiile folosirii apei de gura

In ceea ce priveste beneficiile utilizarii apei de gura, este important sa cunosti, in primul rand, diferenta dintre apa de gura cosmetica si apa de gura terapeutica.

Prima dintre ele poate sa reduca temporar, senzatia de respiratie urat mirositoare si sa lase un gust placut in gura, dar ea nu are niciun efect biologic dincolo de acest efect temporar. Cu alte cuvinte, daca produsul respectiv nu elimina bacteriile care produc respiratia mirositoare, atunci rolul lui este considerat a fi exclusiv cosmetic. 

Apa de gura terapeutica, in schimb, contine ingrediente active care ajuta la controlul sau la ameliorarea simptomelor unor afectiuni cum sunt gingivitele, de exemplu. 

Apa de gura folosita in scop terapeutic poate:

  • reduce sau controla dezvoltarea placii bacteriene;
  • ameliora efectele gingivitei;
  • ajuta la regenerarea tesuturilor, dupa o interventie chirurgicala.

 

Cum se foloseste apa de gura

E bine de stiut ca apa de gura nu tine loc de periaj, ci se foloseste la finalul ritualului de igiena orala. Dimineata si seara, dupa periajul dintilor si dupa folosirea atei dentare, se clateste gura cu apa de la robinet, apoi cu apa de gura.

Apa de gura se plimba prin cavitatea bucala aproximativ 30 de secunde, pentru a aduna orice resturi de hrana ramase si apoi se scuipa. Nu se mai clateste cavitatea bucala cu nimic dupa folosirea apei de gura! In acest fel, respiratia va ramane proaspata pentru mai multa vreme.

 

In acest subcapitol gasesti apa de gura cu ingrediente naturale, argint coloidal care este un inlocuitor ideal pentru apa de gura, ulei ayurvedic de gura, etc.