Gemuri Bio & Naturale

22 produse
10,00 lei
Prajitura vegana cu fainuri integrale si vestitul magiun de prune Topoloveni, un dulce delicios fara adaos de zahar.
13,50 lei
Magiunul din struguri `Topoloveni` este un produs pasteurizat, fara adaos de zahar.
14,50 lei
Magiun de prune Topoloveni 100 natural fara conservanti aditivi alimentari E uri sau adaus de zahar Este o pasta vascoasa de prune concentrata 51 si usor tartinabila ce pastreaza integral calitatile nutritive ale prunelor proaspete
16,50 lei
Un gem de visine aroma dulce si usor acrisoara, in gama `Fior di Frutta` de la Rigoni di Asiago, o delicatesa ideala in asociere cu ciocolata, ca umplutura pentru biscuiti si tarte sau in inghetate.
16,50 lei
Un gem din fructe de padure cu un cocktail de arome ce variaza de la acru la dulce, in gama `Fior di Frutta` de la Rigoni di Asiago, o delicatesa ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.
16,50 lei
Un gem de caise cu aroma placut dulce, in gama `Fior di Frutta` de la Rigoni di Asiago, o delicatesa ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.
17,00 lei
Savoarea proaspata a visinelor indulcite cu suc de struguri, cu un continut de 70g de fructe la 100g de produs, este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
17,00 lei
Savoarea proaspata a murelor indulcite cu suc de struguri, cu un continut de 70g de fructe la 100g de produs, este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
17,00 lei
Savoarea proaspata a coacazelor negre indulcite cu suc de struguri, cu un continut de 70g de fructe la 100g de produs, este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
17,00 lei
Savoarea proaspata a capsunilor indulcite cu suc de struguri, cu un continut de 70g de fructe la 100g de produs, este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
17,00 lei
Dulceata de afine fara adaus zahar ceva bun de la Camara Cu Superalimente!
17,00 lei
Pasta de macese fara adaus zahar ceva bun de la Camara Cu Superalimente
17,00 lei
Dulceata de fructe de padure din gama 'Bun de Tot' reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale. Savoarea proaspata a zmeurei indulcita cu suc de struguri, cu un continut de 70g de fructe la 100g de produs, este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
17,00 lei
Dulceata de zmeura din gama 'Bun de Tot' reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale. Savoarea proaspata a zmeurei indulcita cu suc de struguri, cu un continut de 70g de fructe la 100g de produs, este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
17,50 lei
Gem din afine indulcit cu nectar de agave fara adaos de zahar. Ingrediente: afin.* 60%, nectar de agave*, suc de lamai*, agent de gelificare - pectina de mar. *ingredient certificat ecologic.
17,50 lei
Gemul de 'caise roz' de la Sonnentor este unul fara zahar fiind indulcit cu nectar de agave. Ingrediente: caise* 60%, nectar de agave*, suc de lamaie*, agent de gelificare - pectina de mar. *ingredient certificat ecologic.
18,50 lei
Savoarea proaspata a fructelor de mango indulcite cu suc de struguri, cu un continut de 60g de fructe la 100g de produs, este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
18,50 lei
Savoarea proaspata a smochinelor indulcite cu suc de struguri, cu un continut de 60g de fructe la 100g de produs, este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
19,50 lei
Agar-agar este un produs organic cu putere foarte mare de gelifiere extras cu ajutorul apei fierbinti dintr-o serie de alge rosii. Gelurile obtinute din aceste alge sunt fragile si usor opace si lichefiaza daca sunt incalzite la temperaturi de peste 80 grade Celsius, dar sunt termoreversibile, astfel incat putem gelifia si lichefia gelul in mod repetat,...
21,00 lei
Gem de aronia indulcit cu suc de mere, produs ecologic vegan fara adaos de zahar si fara conservanti. Ingrediente: fructe de aronia * minim 60%, suc de mere, pectina (ingredient natural de fructe), vitamina C. *ingredient certificat ecologic.
25,00 lei
Stoc epuizat
Dulceata de caise fara adaos de zahar marca Good Good, indulcita cu indulcitori naturali (eritritol si glicozide din steviol). Este un "Gem Dulce" delicios potrivit pentru consumatorii vegani, pentru diabetici si pentru cei ce pastreaza dieta ketogenica (keto).
25,00 lei
Stoc epuizat
Dulceata (gem dulce) de capsuni fara adaos de zahar marca Good Good, indulcita cu indulcitori naturali (eritritol si glicozide din steviol).
Se afiseaza 1-22 din 22 articole

Gemuri Eco & Organice