Gemuri Bio & Naturale

13 produse
0 Comentarii 
24,00 lei
Dulceata de caise fara adaos de zahar marca Good Good, indulcita cu indulcitori naturali (eritritol si glicozide din steviol). Este un "Gem Dulce" delicios potrivit pentru consumatorii vegani, pentru diabetici si pentru cei ce pastreaza dieta ketogenica (keto).
0 Comentarii 
17,00 lei
Dulceata de afine fara adaus zahar ceva bun de la Camara Cu Superalimente
0 Comentarii 
24,00 lei
Dulceata de afine fara adaos de zahar marca Good Good, indulcita cu indulcitori naturali (eritritol si extract de stevie). Este un "Gem Dulce" delicios potrivit pentru consumatorii vegani, pentru diabetici si pentru cei ce pastreaza dieta ketogenica (keto).
0 Comentarii 
24,00 lei
Dulceata (gem dulce) de capsuni fara adaos de zahar marca Good Good, indulcita cu indulcitori naturali (eritritol si glicozide din steviol).
0 Comentarii 
17,00 lei
DULCEATA FRUCTE PADURE FZAHAR 360g CAMARA
1 Comentarii 
17,00 lei
DULCEATA ZMEURA FZAHAR 360g CAMARA CU
0 Comentarii 
13,00 lei
Gemul de Portocale Clearspring cu o formula noua imbunatatita! Pastreaza aroma celor mai bune portocale ecologice si a sucului concentrat de mere, un deliciu! Un produs dietetic, fara drojdie si alcool.
0 Comentarii 
19,00 lei
Gemul de Afine Clearspring cu o formula noua imbunatatita! Pastreaza aroma celor mai bune afin. ecologice si a sucului concentrat de mere, un deliciu! Un produs dietetic, fara drojdie si alcool.
0 Comentarii 
17,00 lei
Pasta de macese fara adaus zahar ceva bun de la Camara Cu Superalimente
1 Comentarii 
18,00 lei
Stoc epuizat
Pasta tartinabila de cirese cu aroma delicioasa a celor mai gustoase fructe indulcite doar cu suc de fructe concentrat
0 Comentarii 
18,50 lei
Agar-agar este un produs organic cu putere foarte mare de gelifiere extras cu ajutorul apei fierbinti dintr-o serie de alge rosii. Gelurile obtinute din aceste alge sunt fragile si usor opace si lichefiaza daca sunt incalzite la temperaturi de peste 80 grade Celsius, dar sunt termoreversibile, astfel incat putem gelifia si lichefia gelul in mod repetat,...
0 Comentarii 
21,00 lei
Un sos moale si cremos din lapte de cocos premium, o alternativa la produse lactate cu o aroma bogata si textura moale cremoasa. Prieten al veganilor, produsul este fara lactoza (lactate), soia, gluten sau acizi grasi trans si nu contine colesterol.
0 Comentarii 
14,50 lei
Magiun de prune Topoloveni 100 natural fara conservanti aditivi alimentari E uri sau adaus de zahar Este o pasta vascoasa de prune concentrata 51 si usor tartinabila ce pastreaza integral calitatile nutritive ale prunelor proaspete
Se afiseaza 1-13 din 13 articole

Gemuri Eco & Organice