Pudra Ginseng Siberian - Eco 125g Pv Et

6090000237135

Produs nou

Paradisul Verde

29,50 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Descriere

Ginsengul siberian (Eleutherococcus senticosus) este o planta din familia Araliaceae ce creste in flora spontana din Siberia, inrudita cu ginsengul spinos (Acanthopanas spinosum).

Contrar numelui sau, ginsengul siberian este o planta total diferita de ginsengul american (Panax quinquefolius) si de cel asiatic (Panax ginseng), avand si compomemte chimice diferite, astfel incat principalele ingrediente active din ginsengul siberian, numite eleuterozide, sunt apreciate pentru intarirea sistemului imunitar. Traditional, Eleutherococcus senticosus este folosit pentru prevenirea racelilor si a gripei, ca energizant, pentru cresterea longevitatii si a vitalitatii, iar in Rusia este folosit pe scara larga ca adaptogen, ajutand organismul sa faca fata mai bine stresului mental sau fizic.Traditia fitoterapiei din China il recomanda pentru cazuri de supresie a maduvei osoase cauzata de chimioterapie sau radioterapie, angina, hipercolesterolemie, neurastenie cu dureri de cap, insomnie, lipsa poftei de mancare. Extracte din aceasta planta au dovedit variate efecte biologice in vitro sau pe animale, fara sa fie testate pe oameni: cresterea rezistentei organismului, imbunatatirea memoriei, reducerea inflamatiilor, cresterea imunitatii, efecte antidepresive. Persoanele care urmeaza tratamente medicamentoase pentru tratarea hipertensiunii arteriale ar trebui sa consulte un medic specialist inaintea consumarii ginsengului siberian, fiind posibil sa potenteze efectele lor secundare.
Valori nutritionaleUM/100g
EnergiekJ845
kcal207
Proteineg5.19
Carbohidratig8.7
zaharurig1.47
Lipideg1.94
acizi grasi saturatig1.94
Fibreg67.12
Sodiug0.015
Produs/Cultivat in China.Tara de provenienta: Marea Britanie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Pudra Ginseng Siberian - Eco 125g Pv Et

Pudra Ginseng Siberian - Eco 125g Pv Et

Ginsengul siberian Eleutherococcus senticosus este o planta din familia Araliaceae ce creste in flora spontana din Siberia Principalele sale ingrediente active numite eleuterozide sunt apreciate pentru intarirea sistemului imunitar

Da Nu