Ai facut cumparaturi pe magazinul nostru online? Te rasplatim pentru fidelitate!

Programul de fidelitate al magazinului Paradisul Verde este maniera noastra de a a-ti rasplati fidelitatea si de a-ti multumi pentru fiecare comanda.

Ce inseamna, mai exact, acest program?

Ei bine, cand faci cumparaturi pe magazinul nostru, devii membru bronze, silver si gold, dupa cum urmeaza:

 • La 1 comanda plasata in ultimele 360 de zile esti membru Bronze si beneficiezi de o reducere de 3% la toate produsele din magazin
 • La 2 comenzi plasate in ultimele 360 de zile esti membru Silver si beneficiezi de o reducere de 7% la toate produsele din magazin
 • La 3 comenzi plasate in ultimele 360 de zile esti membru Gold si beneficiezi de o reducere de 10% la toate produsele din magazin

Pentru a beneficia de acest program de fidelizare, trebuie sa:

 • Ai un cont activ pe magazinul online www.paradisulverde.com
 • Sa plasezi cel putin o comanda

Conditii generale:

Programul de fidelitate Paradisul Verde este un program administrat de Paradisul Verde INC SRL, cu sediul in Brasov, Str. Sfantu Ioan, Nr. 6, Ap. 3, jud. Brasov – 500030, România, CUI RO8227859, Numar inregistrare la Registrul Comertului: J08/233/1996. 

In functie de numarul de comenzi efectuate pe magazinul online www.paradisulverde.com, acest program ofera dreptul la beneficiile exclusive enumerate mai sus.

Programul de Fidelitate Paradisul Verde este adresat tuturor persoanelor care doresc sa plaseze o comanda pe magazinul online www.paradisulverde.com si care respecta prevederile acestor termeni si conditii, inclusiv care au furnizat anumite date cu caracter personal, conform prevederilor articolului 5 "Date personale" ale acestor termeni si conditii si care au calitatea de clienti Paradisul Verde.

Paradisul Verde isi rezerva posibilitatea de a solicita in orice moment un document care sa faca dovada identitatii persoanelor care doresc sa se inscrie sau care s-au inscris in Programul de Fidelitate Paradisul Verde.

Inscrierea si sistemul de functionare al programului de Fidelitate Paradisul Verde

Inscrierea in Programul de Fidelitate Paradisul Verde se face in mod automat, in momentul trimiterii primei comenzi, ocazie cu care clientul devine membru Bronze si beneficiaza de o reducere de 3% la cumpararea oricarui produs/ oricaror produse de pe site-ul www.paradisulverde.com. Aceasta reducere nu se aplica insa la comanda care a dus la inscrierea in program, ci la urmatoarele comenzi plasate, incepand cu cea de-a doua comanda.

In urma efectuarii celei de-a doua comenzi, clientul devine in mod automat membru Silver si beneficiaza de o reducere de 7% la cumpararea oricarui produs/ oricaror produse de pe site-ul www.paradisulverde.com, incepand cu a treia comanda plasata pe acest magazin online.

In urma efectuarii celei de-a treia comenzi, clientul devine in mod automat membru Gold si beneficiaza de o reducere de 10% la cumpararea oricarui produs/ oricaror produse de pe site-ul www.paradisulverde.com, incepand cu a patra comanda plasata pe acest magazin online.

Calitatea de membru se aplica doar clientilor care au un cont activ pe site-ul www.paradisulverde.com, nu si celor care plaseaza comenzi ca si oaspete, fara inregistrare.

Pentru a-si mentine calitatea de membru Bronze, Silver sau Gold, clientul trebuie sa isi mentina, pe parcursul a 360 de zile, numarul de de comenzi minime atribuit fiecarui nivel, respectiv:

 • Pentru a ramane in continuare membru Bronze si a nu pierde beneficiile, clientul trebuie ca, in decursul a 360 de zile de la plasarea ultimei comenzi, sa mentina numarul de minim o comanda.
 • Pentru a ramane in continuare membru Silver si a nu pierde beneficiile, clientul trebuie ca, in decursul a 360 de zile de la plasarea ultimei comenzi, sa mentina numarul de minim doua comenzi.
 • Pentru a ramane in continuare membru Gold si a nu pierde beneficiile, clientul trebuie ca, in decursul a 360 de zile de la plasarea ultimei comenzi, sa mentina numarul de minim trei comenzi.

La obtinerea oricarui nivel de membru, clientul va fi notificat prin email de catre magazinul online www.paradisulverde.com.

Clientul va primi o notificare prin email si in momentul in care urmeaza sa isi piarda beneficiile de mebru, cu 30 de zile inainte ca acestea sa expire.

Calitatea de membru precum si nivelul obtinut pot fi consultate accesand site-ul www.paradisulverde.com, la sectiunea "Contul meu".

In cazul in care clientul nu are, dupa 360 de zile, numarul de comenzi minime pentru a intruni unul dintre cele trei niveluri de membership, acesta va fi retrogradat in functie de conditiile intrunite, si anume:

Daca un client Gold, in decursul a 360 de zile, nu mai plaseaza nici o comanda noua, dar el mai are date alte doua comenzi in decursul aceluiasi an, va fi retrogradat la nivelul Silver. Daca nu mai are decat o comanda data in decursul aceluiasi an, el va fi retrogradat la nivelul Bronze.

Pe acelasi principiu, daca un client Silver, in decursul a 360 de zile, nu mai plaseaza nici o comanda noua, dar el mai are data o comanda in decursul aceluiasi an, va fi retrogradat la nivelul Bronze. Daca nu mai are nici o comanda data in decursul aceluiasi an, va deveni membru standard si nu va beneficia de nici un avantaj oferit de Programul de Fidelitate Paradisul Verde.

Membrul Bronze care nu plaseaza nici o comanda noua in decursul aceluiasi an va pierde calitatea, devenind membru standard si nu va beneficia de nici un avantaj oferit de Programul de Fidelitate Paradisul Verde.

Conditii de utilizare a programului de Fidelitate Paradisul Verde

Membrii se angajeaza sa utilizeze Programul de Fidelitate Paradisul Verde in conformitate cu prevederile acestor Termeni si Conditii generale. In caz contrar, Paradisul Verde isi rezerva posibilitatea de a suspenda sau a inchide contul de fidelitate al membrului, in conditiile stipulate in Articolul "Suspendarea programului de Fidelitate Paradisul Verde".

Suspendarea programului de Fidelitate Paradisul Verde

Programul de Fidelitate Paradisul Verde este un program care are ca scop furnizarea de beneficii membrilor in functie de achizitiile efectuate pe site-ul www.paradisulverde.com. In consecinta, in cazul in care membrul nu efectueaza nicio achizitie pentru o perioada de 360 de zile consecutive, beneficiile acumulate se pierd.

Paradisul Verde isi rezerva posibilitatea de a suspenda programul de Fidelitate Paradisul Verde si, daca este necesar, de a anula beneficiile aferente in cazul unei utilizari cu rea-credita a programului de Fidelitate Paradisul Verde si/sau vizavi de Paradisul Verde de catre un client.

Paradisul Verde va executa aceasta suspendare si/sau dezactivare dupa ce a notificat membrul afectat de aceasta prin mijloacele care ii vor parea cele mai potrivite, fara ca membrul sa poata solicita despagubiri, in special in urmatoarele cazuri:

 • in caz de frauda, tentativa de frauda sau furt intr-un magazin si/sau pe site-ul www.paradisulverde.com
 • in cazul unor acte care pot afecta functionarea site-ului www.paradisulverde.com, functionarea Programului de Fidelitate Paradisul Verde sau functionarea magazinelor,
 • in cazul unui numar anormal de mare de tranzactii in aceeasi zi de cumparaturi si/sau mai multe zile,
 • in cazul in care un incident de plata nu a fost remediat intr-o perioada de o luna de la notificarea facuta de compania Paradisul Verde,
 • mai general, in cazul incalcarii dispozitiilor stipulate in prezentul document de Termeni si Conditii Generale.