Livrarea produselor comandate se va face prin:

  • Brasov – curieri proprii
  • In restul locatiilor din tara – DPD sau Cargus.

Pretul transportului variaza in functie de curierul ales dupa cum urmeaza:

  • DPD national:

Pentru coletele de pana la 5kg inclusiv, tariful este de 13.79 lei. Se va aplica un tarif de 1.19/ kg aditional, pana la o greutate maxima de 50 de kg.

  • DPD international

In cazul in care se doreste livrare catre destinatii din afara Romaniei veti fi contactat pentru a vi se comunica costul transportului. Informativ, la nivel european livram prin intermediul firmei de curierat DPD sau Posta Romana.

Pretul de livrare difera in functie de zona in care este incadrata tara dvs. 

Pentru a vedea tarifele, puteti consulta ofertele comerciale DPD. Daca nu regasiti tara dvs. in aceste oferte, va rugam sa ne contactati telefonic.

  • Cargus national

Pentru coletele de pana la 5kg inclusiv, tariful este de 13.39 lei.

Pentru coletele intre 6-10 kg inclusiv, tariful este de 15.95 lei.

Pentru coletele intre 11-15 kg inclusiv, tariful este de 18.39 lei.

Pentru coletele intre 16-20 kg inclusiv, tariful este de 21.43 lei.

Pentru coletele intre 21-25 kg inclusiv, tariful este de 35.46 lei.

Pentru coletele intre 26-32 kg inclusiv, tariful este de 41.55 lei.

Pentru Brasov, transportul este gratuit, indiferent de greutatea coletului.

La cererea dvs., coletele se pot expedia prin orice alt serviciu de curierat sau prin posta, urmand ca dvs. sa suportati toate cheltuielile de transport.

Livrarea produselor comandate se va efectua intr-un interval de 1-3 zile lucratoare din momentul expedierii comenzii, in orice localitate din Romania.

Pentru produsele aflate in Stoc Furnizor, livrarea se va efectua intr-un interval de pana la 7 zile lucratoare din momentul expedierii comenzii, in orice localitate din Romania.

Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi procesate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi procesate in cursul zilei de Luni.

Documentele legale (factura) va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda (in colet). Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document si/sau produse in momentul primirii.
De asemenea firma de curierat este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma de achitat (suma de pe factura) in cazul comenzilor cu plata ramburs. Daca nu ati primit chitanta respectiva va rugam sa o solicitati de la persoana care va face livrarea.

In momentul receptionarii coletului va rugam sa verificati integritatea coletului primit.

Comanda trebuie sa ajunga in ambalaj de carton lipit cu banda adeziva personalizata ParadisulVerde. Daca coletul prezinta urme de deteriorare (este murdar, rupt, taiat, desigilat, indoit sau ud) refuzati primirea coletului, deoarece compania noastra nu a expediat niciodata vreun colet sub aceasta forma. Se va intocmi un proces verbal potrivit acestei situatii. De asemenea va rugam sa ne anuntati telefonic cat mai repede in cazul unei astfel de situatii pentru a lua la cunostinta si a rezolva cat mai repede inconvenientul.